“Middelmådig”

Vurdert som nr. 39 av 2 107 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Sjømat, Norsk, Skandinavisk, Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Fjord byr på spennende smaker av fisk i alle mulige former. Restauranten endrer menyen hver uke for å alltid kunne bruke de beste tilgjengelige råvarene. Som gjest på Fjord kan du derfor alltid være sikker på at maten utelukkende er laget av det beste på markedet og samtidig vil sesongens variasjoner by på mange forskjellige smaksopplevelser.
Anmeldt 26. juli 2024

Helt middelmådig sted med utsøkt vin. Jeg bestilte en 5-retter med vinpakke, og ble ikke stor-imponert over rettene. De var gode, absolutt, men ikke noe wow. De hadde et grønt smør med anis (lakrissmak) og det passet veldig dårlig til rettene og brødet, selv om det isolert sett var godt. Jeg spiste det! Servitøren var noe arrogant. Jeg ble ikke tatt i mot på en veldig hyggelig måte og han lurte på hva jeg ville da de ikke engang hadde åpnet (jeg var der da de åpnet og hadde bestilt bord til den tiden). Jeg fikk bekreftelse på bordbestilling på sms men han hadde åpenbart ikke fått dette med seg, og var hånlig i oppførselen slik jeg oppfattet det. Tonen ble endret underveis i middagen og han var utrolig raus med vinen, som var det beste ved dette besøket - godt utvalg med gode smaker til maten. Servicen totalt sett ble derfor veldig god og jeg tipset ok for dette, men drar nok ikke tilbake hit. Maten var middelmådig og lokalene var mørke og triste. Jeg vil også anbefale betjeningen å ikke forhåndsdømme enslige som kommer, dette følte jeg virkelig på - vi betaler godt for god mat og service uansett form, alder og farge, og det er vel hele poenget med å drifte et slikt sted - tjene inn for maten dere selger og gi nytelse og opplevelser til de som ønsker dette. Skuffende.

Takk, Jannicke N

Anmeldt 24. juli 2024

En av Oslos aller beste fiskerestauranter.
Veldig god mat, strålende vin utvalg og super hyggelig og oppmerksom betjening.

Takk, Trond M
Anmeldt 7. juli 2024

love this place, anbefales veldig å dra hit. God mat, med god servitører. Liker at det er åpent kjøkken og atmosfæren i lokalet var fint.

Takk, Jhn001
Anmeldt 4. juli 2024

Vi valgte 5-retter meny, de fleste av disse var meget gode, verdt pengene. Vi valgte også vinpakke med 3 gode glass vin. Hyggelig og kunnskapsrik betjening.

Men, interiør og lokale passet ikke oss. Sterilt, kaldt, glass, elendig akustikk - på tide med en ny interiørarkitekt ...?

Dato for besøk: juni 2024
Takk, Brdbakken
Anmeldt 1. mars 2024

Førsteklasses mat og service i elegant og lun atmosfære på det som må være Oslos beste fiskerestaurant. Vi fikk servert en fantastisk femretters meny bestående av kamskjell, laks, sjøkreps, og skrei. Elegant anrettet med nydelige smakskombinasjoner, særlig sjøkrepsen og skreien utsøkt. Vinpakken var et meget godt utvalg og som passet perfekt til rettene. Servicen er like god som maten - her kan man glede seg til en stor kulinarisk opplevelse, i lun og elegant atmosfære med utmerket service. Tusen takk for meg.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Cathrine J

Reisende som så på Fjord Restaurant, så også på

Har du vært i Fjord Restaurant? Del dine erfaringer!