Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Førsteklasses lunsj. Selskapet”
Anmeldelse av Nedre Foss Gård

Nedre Foss Gård
Vurdert som nr. 205 av 1 595 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Førsteklasses lunsj. Selskapet valgte tartar av okse og en salat med chevre, tomat og jordbær. Fantastiske smaker. Først surdeigsbrød med vispet smør og usedvanlig gode og sprø fries som tilbehør til rettene. Egenkomponert tartar med klassiske ingredienser, svært positiv overraskelse. Også friskt og smakfullt egenprodusert hveteøl. Vårt første besøk på Nedre Foss gård, slett ikke det siste, gleder oss til neste.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 113britas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (218)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 218 anmeldelser

Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Flott sted, med hyggelig uteservering! Vært der både for lunch og middag, og begge deler har vært fantastiske! Super service fra kunnskapsrike servitører og alltid nydelig mat. Anbefaler også et besøk i baren i kjelleren!

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, Isilwen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juni 2020

Vi var to par som spiste lunch i helgen. Det skal sies at været var helt fantastisk, deretter stemningen.
Menyen hadde lite utvalg, men vi bestemte oss for å teste blåskjell alle sammen. De var smakfulle og delikate.
Jeg hadde hørt om Nedre Foss tidligere,men dette var virkelig en bra opplevelse. Romantisk i bakgården og servitørene var blide og serviceinnstilte.Ikke for "stift" spisested, passer for alle.Her kommer jeg tilbake.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Pernille G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat og vin
Vi valgte en fire retters middag med vinmeny. Forretten var utsøkt med mange gode smaker. Første hovedrett, skrei, var også fantastisk god. Andre hovedrett var fårefilet som også var nydelig.
Denne gamle ærverdige gården er virkelig verd ett besøk.

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, 966kari_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2020 via mobile enheter

Kjempegod mat og vin! Bra service og hyggelig stemning. Vi var tre venninner en lørdagskveld. Kommer gjerne igjen

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, Miriamsten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Nedre Foss Gård, så også på

 

Har du vært i Nedre Foss Gård? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din