Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Midt på treet”
Anmeldelse av Nedre Foss Gård

Nedre Foss Gård
Vurdert som nr. 192 av 1 552 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Vakkert sted, både ute og inne. Hyggelig personale. Rent og innbydende. Det som trekker ned er menyen. Stakk innom der til lunsj. Enten måtte man ta en forholdsvis stor meny, hvor flere på bordet måtte ta det samme, til 395,-kr pr person.
Utenom det var det kun 3 retter å velge i. Tartar, blåskjell og en salat. Da både tartar og blåskjell er for spesielt interesserte, var det lite som frista. Vi tok salaten. Salaten var god, men brødet som fulgte med var aller best. Vi måtte be om mere brød for å bli mette.
Stedet har ikke cider, det er det få stedet man ikke får i dag, men Nedre Foss Gård er et av disse.
Vi var sånn midt på treet fornøyde.

Dato for besøk: juni 2021
2  Takk, Marixx190479
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (232)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 232 anmeldelser

Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig 4 retter, gode tradisjonelle smaker på forrett, fisk og kylling med innslag av krydder, super service. Jeg bor i nærheten og har vært her mange ganger, men nå er dere på topp!

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Uptowngirrl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juni 2021 via mobile enheter

Dette er et fantastisk sted ved Akerselva i Oslo. Har vært der to ganger i løpet av den siste uka, både til middag og lunch.
Begge gangene spiste jeg grillet kveite, utsøkt laget med deilig saus og små-poteter, og salat.
På bordet kom også nydelig surdeigsbrød .
En liten vandring langs elven først og så et besøk på Nedre Foss gård. Her er det også fin uteservering.

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, Terje J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. oktober 2020 via mobile enheter

Vi var heldige og fikk noen timer for oss selv. Vi gikk en rolig og koselig tur nedover Akerselva fra Nydalen.
Endte opp med å spise en deilig middag på Foss Gård. Det så litt stengt ut da vi snek oss inn i gården. Tok i døra og ja det var åpent.
Vi ble hyggelig tatt i mot og vist bort til et bord. Bestilte nydelig dåhjort med god vin til. Stemningen var god og intim.
Vil absolutt anbefale stedet til alle. Anbefaler også en spasertur langs koselige Akerselva.

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, solveigsynn_veh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Førsteklasses lunsj. Selskapet valgte tartar av okse og en salat med chevre, tomat og jordbær. Fantastiske smaker. Først surdeigsbrød med vispet smør og usedvanlig gode og sprø fries som tilbehør til rettene. Egenkomponert tartar med klassiske ingredienser, svært positiv overraskelse. Også friskt og smakfullt egenprodusert hveteøl. Vårt første besøk på Nedre Foss gård, slett ikke det siste, gleder oss til neste.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 113britas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Nedre Foss Gård, så også på

 

Har du vært i Nedre Foss Gård? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.