Valgte døgnvill pga. den gode maten og atmosfæren, maten var god å som forventet, servicen også inntil mot slutten av måltidet.
da hadde de 3 servitørene fryktelig lyst til å komme seg på pub så det ut som, for de gikk rundt hverandre.
vi ble spurt om det skulle være noe mer å drikke siden det nå ble siste bestilling, noe vi gjerne ville. så vi bestilte flaske nr. 2 for denne kvelden og regnet med denne kunne vi nyte i lystig lag å gode samtaler, men der tok vi feil.
fikk såvidt smakt på drikken før vi fikk beskjed om at vi snart måtte bli ferdige så servitøreene også kunne komme seg hjem! dette er ikke slik det skal være når de først har spurt om det skulle være noe mer før de stengte, da kunne de heller vært høflige og spurt om vi kunne godt et annet sted å bruke pengene så døgnvill slapp den inntjeningen. så her bør daglig leder rive seg i håret å kanskje se seg om etter noen nye medarbeidere, for slik tjener man ikke penger. jobber selv i faget så vet hva jeg snakker om, hyggelige servitører tjener mer.
velger heller en annen restaurant etter dette, synd men sant. slik mister de kunder på!