“Frekk og lite gjestmilde servitører”

Døgnvill Burger Tjuvholmen
Prisklasse: USD 14 - USD 24
Beskrivelse: Burger-restaurant ved sjøen på Tjuvholmen i Oslo. Vi har saftige burgere, tykke milkshake, god drikke og trivelig stemning. Stor uteservering og vinduer med utsikt mot havnen og Akershus festning.
Anmeldt 22. juli 2020

Valgte døgnvill pga. den gode maten og atmosfæren, maten var god å som forventet, servicen også inntil mot slutten av måltidet.
da hadde de 3 servitørene fryktelig lyst til å komme seg på pub så det ut som, for de gikk rundt hverandre.
vi ble spurt om det skulle være noe mer å drikke siden det nå ble siste bestilling, noe vi gjerne ville. så vi bestilte flaske nr. 2 for denne kvelden og regnet med denne kunne vi nyte i lystig lag å gode samtaler, men der tok vi feil.
fikk såvidt smakt på drikken før vi fikk beskjed om at vi snart måtte bli ferdige så servitøreene også kunne komme seg hjem! dette er ikke slik det skal være når de først har spurt om det skulle være noe mer før de stengte, da kunne de heller vært høflige og spurt om vi kunne godt et annet sted å bruke pengene så døgnvill slapp den inntjeningen. så her bør daglig leder rive seg i håret å kanskje se seg om etter noen nye medarbeidere, for slik tjener man ikke penger. jobber selv i faget så vet hva jeg snakker om, hyggelige servitører tjener mer.
velger heller en annen restaurant etter dette, synd men sant. slik mister de kunder på!

3  Takk, RuneS191
Tarje H, Owner på Døgnvill Burger Tjuvholmen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2021

Hei og beklager alt for sen respons på denne!
Først og fremst - tusen takk for besøk og for at du tok deg tid til å gi en verdifull tilbakemelding.
Dette var veldig ille å høre og vi beklager så mye - slik skal det helt klart ikke være!

Vi har tatt opp opplevelsen din hos oss med alle som jobber her og skal gjøre det vi kan for at noe lignende ikke skjer i fremtiden!

Tarje

Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Gode, gjennomstekte burgere som metter. Kjappe og hyggelige servitører.Det eneste minuset er at søtpotetfriesene var litt for mye fritert.

1  Takk, RB844

Tusen takk for hyggelig besøk og tilbakemelding!

Tarje

Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Døgnvill leverte ikke mer enn middels her. Burger (Saucy Joe) som var helt ok, men ikke noe mer enn det, og litt tørre og kjedelige fries. Service bærer preg av sommer-travelhet. Ikke dårlig, men heller ikke spesielt bra.

Desserten (ostekake) var bra.

1  Takk, torem988
Tarje H, Owner på Døgnvill Burger Tjuvholmen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2021

Hei,
Tusen takk for besøk og tilbakemelding. Dette var leit å lese og vi erveldig lei oss for at vi ikke leverte når du var hos oss. Slik skal et besøk hos oss ikke være!
Håper du gir oss en sjanse til, send oss gjerne en mail i forkant om dere gjør det så skal vi love at neste besøk blir mye bedre!

Tarje/Døgnvill

Anmeldt 28. juni 2020

Jeg kommer stadig innom fordi vegetarburgerne på Døgnvill er fantastisk deilig. Service hos personalet varierer en god del, men maten skuffer aldri.

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, EllaTju

Så hyggelig å høre - tusen takk!

Mvh Tarje

Anmeldt 28. mai 2020 via mobile enheter

Har vært på Døgnvill Vulkan flere ganger og vært strålende fornøyd.
Prøvde nå denne på Tjuvholmen og må si at jeg er skuffet.
+ for at dere kan tilby glutenfritt brød men burgeren med cheddar/bacon var temmelig smakløs og trist servert.

Flink og oppmerksom servitør veide opp for besøket.

Dato for besøk: mai 2020
2  Takk, 896malinf

Reisende som så på Døgnvill Burger Tjuvholmen, så også på

Har du vært i Døgnvill Burger Tjuvholmen? Del dine erfaringer!