“Gode porsjoner. Rent & ryddig. God service. ”

Gangnam Korean Restaurant
Anmeldt 13. juli 2022 via mobile enheter

Veldig god og annerledes matopplevelse enn de fleste andre steder jeg har spist. Porsjonene var store og lokalene var fine. Servicen var enestående og vi kommer definitivt tilbake for mer.

1  Takk, 238remin

2024 av 256 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2022 via mobile enheter

Utrolig hyggelig betjening og god service. Nydelig mat. Vi bestilte bl.a koreanske pannekaker med kimchi, bulgogi og koreansk crispy kylling. Maten kom fort. Et stort pluss at de lagde de to sistnevnte rettene glutenfrie. En nydelig smaksopplevelse. Vi kommer igjen!

1  Takk, lindahK4990AC
Anmeldt 6. juni 2022 via mobile enheter

Anbefaler å prøve noe litt annet enn det vanlige. Koreansk mat slik man får det her er forskjellig fra de asiatiske kjøkken man kjenner godt fra før. Veldig god mat kjapp og hyggelig service. Jeg tror jeg hadde gitt en ren femmer hvis gatemat konseptet hadde blitt tatt ensa mer ut. For maten og service er det ikke noe å si på. Men lokalet og plassering kunne de ha vunnet litt på. Anbefales absolutt.

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, RouleurKJH
Anmeldt 26. mai 2022 via mobile enheter

Original og god mat. Anbefaler koren chicken, en litt søt utgave av stekt kylling som smaker knallbra. Fisken var kjempegod. Meget rask servering etter bestilling, hyggelig betjening. Koreansk pop på høytalerne skaper stemning, uten at det ble for høyt eller påtrengende. Anbefales!

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, Lasse Svenstrup A
Anmeldt 21. mars 2022 via mobile enheter

Det var en god matopplevelse. Stedet har en noe enkel innredning, men servicen var upåklagelig.
Vi hadde en «tapas» meny med mange forskjellige retter 👍

Dato for besøk: februar 2022
2  Takk, 879petterh

Reisende som så på Gangnam Korean Restaurant, så også på

Oslo, Østlandet

Har du vært i Gangnam Korean Restaurant? Del dine erfaringer!