Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Familiekino.

Dersom jeg går på kino med barn, så velger jeg stort sett denne kinoen i Oslo. Det er mange... les mer

Anmeldt 28. oktober 2018
Ingeborg56
,
Oslo, Norge
Fin kino

Var på barnefilm i sal 6. Dette er en av de mindre salene. Setene var gode, med god beinplass. God... les mer

Anmeldt 30. desember 2017
stelnor
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 26 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Oslo
fra USD 55,28
Mer informasjon
fra USD 46,68
Mer informasjon
fra USD 42,43
Mer informasjon
fra USD 42,43
Mer informasjon
Anmeldelser (26)
Filtrer anmeldelser
26 resultater
Vurdering fra reisende
1
6
9
4
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1
6
9
4
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 26 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

Vi kom for å se løvenes konge bare noen dager etter premieren og ble svært overrasket over hvor få folk som var i sal 1. Men når filmen startet skjønte vi fort hvorfor. Kvaliteten på både lyd og bilde var en stor skuffelse. Setene var heller ikke noe å skryte av. Hele kinoen bør oppgraderes. Styr unna, velg heller en annen kino eller spar deg for pengene, få en bedre filmopplevelse hjemme.

Dato for opplevelse: juli 2019
2  Takk, FoodAdviser
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Å betale kr 155,- for en kinobillett en hverdagskveld KAN være greit, men ikke om toalettene ser sånn ut!
Husk slagstøvler og overtrekksdress om du er så uheldig at du må på toalettet!

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Travelglenn-oe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. oktober 2018

Dersom jeg går på kino med barn, så velger jeg stort sett denne kinoen i Oslo. Det er mange forskjellige saler av ulike størrelser, fra store saler i 1.etasje til 4 mindre i underetasjen. Hyggelig betjening. Men det er gjerne rotete toaletter, og litt kaotiske tilstander. Bredt utvalg av filmer fra smale filmer til blockbusters. Beliggenheten er veldig sentral i forhold til offentlige kommunikasjonsmidler.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. desember 2017 via mobile enheter

Var på barnefilm i sal 6. Dette er en av de mindre salene. Setene var gode, med god beinplass. God lyd og bra bilde. Kioskområdet er stort, med godt utvalg. Hyggelig betjening. Beliggenheten er bra med enkel tilgang med kollektivt.

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, stelnor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. desember 2017 via mobile enheter

Saga kino ligger midt i sentrum. Det passer veldig bra å gå på kino sammen med venner. Vi jobber meget sentralt og pleier å gjøre det etter jobben. Var nylig i Saga 3. Var imponert at salen var nesten full. Jeg liker ikke å sitte alene i salen. Jeg mener virkelig at Saga er virkelig en god plass å gå på kino.

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, Lena_Oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser