Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Varmt og lunt!

Vi trakk inn i Litteraturhuset på en råkald november Oslodag. Her inne var det varmt og godt... les mer

Anmeldt 23. mai 2019
travelmann3
,
Trondheim, Norge
Lunsjbesøk

Første besøk her , og jeg kommer helt sikkert tilbake. Oppmerksom betjening og en meny der alle... les mer

Anmeldt 9. desember 2019
hilde_se2000
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 41 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Oslo
fra USD 14,26
Mer informasjon
fra USD 16,63
Mer informasjon
Vikingplaneten
26 anmeldelser
fra USD 23,64
Mer informasjon
fra USD 82,57
Mer informasjon
Anmeldelser (41)
Filtrer anmeldelser
41 resultater
Vurdering fra reisende
15
14
7
2
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
15
14
7
2
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 41 anmeldelser
Anmeldt 9. desember 2019 via mobile enheter

Første besøk her , og jeg kommer helt sikkert tilbake. Oppmerksom betjening og en meny der alle vil finne noe en liker . Selv om det var mange mennesker gikk det godt an å snakke sammen her . Vi spiste sild med poteter, salat, rødbeter pg rømme . God husmannskost . Gleder meg til åprøve andre retter fra den rikholdige menyen .

Dato for opplevelse: desember 2019
1  Takk, hilde_se2000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2019 via mobile enheter

Litteraturhuset er trivelig, og et godt sted å trekke inn. I dag var jeg sulten, og valgte kveite til full middag. Det var en gedigen nedtur. Ingenting smakte noe som helst, og dyrt er det. Maten var alt for lite saltet, og manglet alt av krydder og fylde. Hvem som helst kan lage noe så usmakelig hjemme. Fryktelig trist matopplevelse.

Tror dette var siste gang jeg spiste på Litteraturhuset. Anbefales virkelig ikke.

Dato for opplevelse: september 2019
1  Takk, mortenj960
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mai 2019

Vi trakk inn i Litteraturhuset på en råkald november Oslodag. Her inne var det varmt og godt, underholdning av musikanter og god mat og tilhørende drikke. Trivelig atmosfære med bøker og litteratur i høysete. Anbefales!

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, travelmann3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. januar 2019

Ordentlig smakfull mat på en ettermiddag! Kom for tidlig til middagsmenyen, men spiste sild til lunsj i stedet, et absolutt delikat måltid! Virkelig godt! Regner dette som en ordentlig restaurant selv om man kan gå dit bare for kaffe - fin meny, stilfull betjening og høye, men normale priser.

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, elsa_isolde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Masse mennesker på lørdag ettermiddag. Koselig sted. «Litt rotete» når det er fullt. Men når man førstes får seg en kaffe så er det et greit sted å sitte og slappe av. Hvis man finner en plass da. Bra miljø. Noen gode stoler/sofaer også. Men mest høye krakker.
OK lunsjutvalg. Litt lite kaker til kaffen.
Det ryddes unna greit.
Men ventetiden for servering er noe lang. Hadde gjort seg med flere bak disken.

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, Gullord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser