Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Oslo lett gange
6

Bestill på forhånd
fra
USD 302,18
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Tigeren På Jernbanetorget på
Oslo lett gange
6 anmeldelser
fra USD 302,18
Mer informasjon
Jul i Oslo
1 anmeldelse
fra USD 46,89
Mer informasjon
Anmeldelser (590)
Filtrer anmeldelser
590 resultater
Vurdering fra reisende
178
199
171
31
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
178
199
171
31
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 590 anmeldelser
Anmeldt 11. juni 2018

Jeg vedder på at dette faktisk talt er Oslos beste tiger. Det finnes mange lik den men ingen som den.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, Yngve_Spj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juni 2018 via mobile enheter

Jeg viste min datter litt rundt i Oslo denne helgen. Og da var denne en av stedene som stod på lista. Flott skulptur.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, Holmen83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. desember 2017

En fin symbol for en liten by i Europa. Det er mange turister tar bildet sammen med det. Det står sentralt og tilgjengelig.

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, Ezzat S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. desember 2017

Tigeren utenfor nyoppussede Østbanehallen er en kul greie som fortjener et bilde eller to for besøkende til byen :-)

Dato for opplevelse: desember 2017
1  Takk, Graaskjegg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. november 2017

På tross av at dette er min by jeg bor i er det mange ting man ser men alikevel ikke ser skikkelig. Det var fllott vær og fikk lyst til å ta noen bilder av den flotte tiger statuen. Den er det første man ser på tur ut av halen der den står så ragende flott. den er noe jeg anbefaler alle turister til å få med seg

Dato for opplevelse: november 2017
Takk, 77ingerg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser