“Koselig sted”

God for: Forretningsmøter, Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Stedet er en skjult perle i Oslo. På frontsiden av Vålerenga kirke ligger restauranten disket plassert.
Virkelig koselig sted. Maten er fortreffelig.
Anbefales!

Takk, Arvid28

Anmeldt 18. september 2018 via mobile enheter

Nydelig mat og service i koselig atmosfære. Har vært her flere ganger enn jeg kan telle. Bestill bord her neste gang du skal gjøre noe hyggelig!

Takk, 158stign
Anmeldt 10. august 2018 via mobile enheter

Mellom to kundebesøk valgte vi dette stedet for en kundelunsj. Da vi var litt før åpningstid ble vi møtt av den hyggelige smeden som både tok oss vel i mot og ordnet ned parkeringsbetaling. En enkel meny ble presentert av den hyggelige betjeningen. Enkle retter, så valget falt litt nølende på blomkålsuppe. I påvente av maten ble det satt frem helt ferskt surdeigsbrød med aioli og oliven. Nydelig brød. Suppen kom raskt og var en smaksopplevelse av de sjeldne. Ristet kapers satte en ekstra spiss. Dette er trolig den beste suppen jeg har spist og det har blitt noen gjennom et langt liv. Prisen var i det øvre sjiktet, men hva gjør vel det når opplevelsen var unik. Også atmosfæren i dette tidligere bakeriet må oppleves..

Takk, Henning H
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

En liten perle bygd opp av Smeden i nabobygget. Hyggelig betjening. Vi valgte litt småretter først med Brød, Aoli, ristede mandler, Æreskinke og oliven. Videre tok vi Blåskjell, Blomkålsuppe og Andevinger. Gjennomgående svært god mat, men Andevingene ble for salte for vår smak (en feil på kjøkkenet). Semifredo’en kan anbefales!
Et hyggelig bekjentskap og vi kommer gjerne igjen.

Takk, rogersX3836HE
Anmeldt 28. juli 2018

Greit nok. Vil nok ikke bli husket som noen høydare denne gangen til tross for at jeg spiste her for et år siden og husket det som en god opplevelse, skjerpings folkens. Da jeg spurte kona hva hun synes var svaret « tja».
Lite engasjert kelner.

Takk, Olav H

Reisende som så på Smia Galleri, så også på

Har du vært i Smia Galleri? Del dine erfaringer!