Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig sted for utepils i sommervarmen”
Anmeldelse av Grünerhaven

Grünerhaven
Vurdert som nr. 1 322 av 1 571 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Hyggelig og laidback sted for en 1664 Blanc om sommeren i gode sofaer under parasollene. Maten funker også greit.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (45)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1519 av 45 anmeldelser

Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Fantastisk sted, god mat, kjempe gode drinker og bra service
Anbefaler en tur hit for en koselig middag, en øl eller bursdags fering

Dato for besøk: juni 2018
Takk, evaj198
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Satte meg her for skygge og litt lunsj. Tok litt tid før jeg fikk meny. Bestemte meg for alkoholfri Calsberg (62 kr), og fiskesuppe. Suppa var noe salt, og med sei og reker. Brødet til var lyst av den masseproduserte sorten. Siden jeg var veldig sulten gikk det ned.
Da jeg betalte så ikke servitør på meg. Noe uhøflig.
Tenker jeg velger en annen skygge neste gang.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 540yvonne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2018

Var innom for lunch.Hyggelig betjening,men dårlig mat.To av oss bestilte fiskesuppe,denne var smakløs med alt for mye salt.En bestilte engelsk frokost,lite med dårlig stekt egg.Kommer nok ikke tilbake.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Pero391
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2018

Når jeg forteller kelneren at det ligger bikkjedritt i sandkassa, (han ber meg si det på engelsk) ser han på meg og spør: and what do you expect me to do with it? Da er det ihvertfall noe riv ruskende galt med servicen og innstillinga til hvordan det skal være der det serveres mat.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, annmarisletta2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Grünerhaven, så også på

 

Har du vært i Grünerhaven? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.