Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj i Grunerhaven ”
Anmeldelse av Grünerhaven

Grünerhaven
Vurdert som nr. 1 265 av 1 593 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

En solfylt dag var perfekt å sitte og spise lunsj i Grunerhaven, rett ved en park på Grünerløkka. Jeg spiste gresk salat og drakk et glass hvitvin fra Toscana. Hadde is til dessert. Maten var god, og det er en av Oslos eldste uteserveringer ifølge dem selv.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, monahelen2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (37)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 37 anmeldelser

Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig plass og drikke på. Men anbefaler absolutt ingen å spise mat her. Hyggelig personale.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, SiljeMarieEdle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2019 via mobile enheter

Sola skinner og vi er klare for prosecco.

Finner oss en plass, tar laaang tid før vi får meny. Vi skjønner at de er få folk på jobb og de gjør sitt beste.

Vi bestiller ostegratinert nachos. Det vi får er nachos med mye dryss av parmesan og noe dressing på toppen.... hadde vi vært et annet stad hadde vi klaga. Men siden vi så hvordan de stresset rundt valgte vi å tie.

Koselig og enkelt sted, men vet ikke om jeg vil spise her igjen...Prosecco smakte bra og med gode venner så går det fint, men....

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, jeanettej661
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2019 via mobile enheter

Vi tok trikken til Torshov og gikk nedover. Når du kommer til Grunerløkka er det yrende liv. Birkelunden har man minner fra som liten. Fikk sitteplass og kald øl i varmen. Det var deilig. Her er det god service, og flere servitører kom bort og spurte om vi ønsket noe. Så her manglet det ikke på oppmerksomhet

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, lisemetteh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2019 via mobile enheter

Bestilte meg en norsk drøm som er et laksesmørbrød med bla avokado. Den smakte ypperlig sammen med en liten kald øl. God stemning på en solrik sommerdag da det kun er uteservering her

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, 570julier
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Grünerhaven, så også på

 

Har du vært i Grünerhaven? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din