Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mikromat”
Anmeldelse av Grünerhaven

Grünerhaven
Vurdert som nr. 1 290 av 1 601 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. september 2020 via mobile enheter

Bestilte kyllingsalat her og fikk servert utrolig udelikat mat. Kyllingen var i menyen beskrevet som «crispy», noe den absolutt ikke var. Med egne ord vil jeg beskrive kyllingen som «soggy», den bestod av 50% fett og luktet vondt. Resten av salaten var helt ok, men absolutt ikke verdt pengene (170kr). Venninnen min kjøpte schnitzel som heller ikke var noe å skryte av... Tilbehøret til hennes mat var noen mikrobølgede erter i hvit saus og fries (som trolig var det eneste hun spiste/eneste som var spisbart). Iskaffen smakte i tillegg som pulverkaffe med melk hyggelige omgivelser på Løkka og en utrolig søt servitør, men jeg skal aldri sette meg ned her for en matbit igjen...

Dato for besøk: september 2020
Takk, m99hansun
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (40)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 40 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Fin lunsj i sola. Dette er en hyggelig uteservering. Maten var god, og de som jobber der er hyggelige. Serveringen var til tider litt treg, men det er kanskje forståelig når det er få på jobb og mange gjester. Alt i alt en fin plass å tilbringe noen timer.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, EddyB918
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

En solfylt dag var perfekt å sitte og spise lunsj i Grunerhaven, rett ved en park på Grünerløkka. Jeg spiste gresk salat og drakk et glass hvitvin fra Toscana. Hadde is til dessert. Maten var god, og det er en av Oslos eldste uteserveringer ifølge dem selv.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, monahelen2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig plass og drikke på. Men anbefaler absolutt ingen å spise mat her. Hyggelig personale.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, SiljeMarieEdle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2019 via mobile enheter

Sola skinner og vi er klare for prosecco.

Finner oss en plass, tar laaang tid før vi får meny. Vi skjønner at de er få folk på jobb og de gjør sitt beste.

Vi bestiller ostegratinert nachos. Det vi får er nachos med mye dryss av parmesan og noe dressing på toppen.... hadde vi vært et annet stad hadde vi klaga. Men siden vi så hvordan de stresset rundt valgte vi å tie.

Koselig og enkelt sted, men vet ikke om jeg vil spise her igjen...Prosecco smakte bra og med gode venner så går det fint, men....

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, jeanettej661
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Grünerhaven, så også på

 

Har du vært i Grünerhaven? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din