Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Et godt sted på varme dager-grønn lunge”
Anmeldelse av Grünerhaven

Grünerhaven
Vurdert som nr. 1 316 av 1 556 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Rask og hyggelig servering. Et deilig sted for lunsj i en grønn lunge i Oslo. Hyggelig atmosfære. En fin spasertur både fra Oslo sentrum og Mathallen, ellers stopper trikken rett ved. God mat.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Kifi2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (42)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 42 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Fint sted å sitte i sommersola. Savna cider. Rart de ikke har det. Tok en mojito, den var veldig god.
Foretrekker personale som snakker norsk!!

Dato for besøk: juni 2021
2  Takk, Marixx190479
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juni 2021

Aldri dra hit. Fryktelig uhyggelig betjening, og blokkerer folk på Facebook for å slippe dårlige anmeldelser. Styr unna!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Øystein K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. september 2020 via mobile enheter

Bestilte kyllingsalat her og fikk servert utrolig udelikat mat. Kyllingen var i menyen beskrevet som «crispy», noe den absolutt ikke var. Med egne ord vil jeg beskrive kyllingen som «soggy», den bestod av 50% fett og luktet vondt. Resten av salaten var helt ok, men absolutt ikke verdt pengene (170kr). Venninnen min kjøpte schnitzel som heller ikke var noe å skryte av... Tilbehøret til hennes mat var noen mikrobølgede erter i hvit saus og fries (som trolig var det eneste hun spiste/eneste som var spisbart). Iskaffen smakte i tillegg som pulverkaffe med melk hyggelige omgivelser på Løkka og en utrolig søt servitør, men jeg skal aldri sette meg ned her for en matbit igjen...

Dato for besøk: september 2020
Takk, m99hansun
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Fin lunsj i sola. Dette er en hyggelig uteservering. Maten var god, og de som jobber der er hyggelige. Serveringen var til tider litt treg, men det er kanskje forståelig når det er få på jobb og mange gjester. Alt i alt en fin plass å tilbringe noen timer.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, EddyB918
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Grünerhaven, så også på

 

Har du vært i Grünerhaven? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.