“Hyggelig å sitte ute i sola”
Anmeldelse av Südøst

Südøst
Vurdert som nr. 198 av 2 119 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Asiatisk, Norsk, Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Konseptet til restauranten er Asian Crossover; dette betyr at man krysser asiatisk mat med andre matkulturer for å danne noe nytt og spennende. I vårt tilfelle vil det ofte være skandinaviske og europeiske retter med asiatisk preg og råvarer eller vica versa. Dette skal gjelde for så vel maten som drikken, servicen, personalet og interiøret. SüdØst skal være en restaurant – på Grünerløkka – for Grünerløkka.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Synes stedet holder koken. Hyggelig å sitte ute i ettermiddagssolen nederst på Løkka og spise Asian crossover i finværet.

Takk, Oivind_oivind
Dinnergruppen, Guest Relations Manager på Südøst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2018

Hei!

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding!

Håper det ikke er lenge til vi ser deg igjen!

Anmeldt 17. oktober 2018 via mobile enheter

Restauranten har en hyggelig atmosfære. Vi ble ønsket velkommen av en hyggelig dame som gav gode anbefalinger. Mat og drikke kom raskt og var lekkert tilberedt. Jeg valgte fisk mens min kollega tok gul curry. Fisketallerkenen bestod av flere sorter fisk, kreps, reker og kamskjell tilberedt med en sterk saus, hvitløksfedd og ris samt en rekke eksotiske grønnsaker. En smaksopplevelse! Min kollega var også fornøyd med sin rett. God mat og god service! Anbefales

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Nomad477411
Dinnergruppen, Guest Relations Manager på Südøst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. oktober 2018

Hei!

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! Håper vi sees igjen snart :-)

Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var 10 stykker som besøkte sudøst- liker asiatisk mat. Denne restauranten er stor og plass til mange mennesker. Vi fikk raskt en servitør og drikkebestillingen gikk fort.
Vi valgte 5-retters yang meny og angrer ikke på det. Alt smakte så godt! Kjøttet var helt mørt og krabben var saftig. Nydelig med karamellisert popcorn og sjokolademousse også. Sprøstekt and i «tynn lefse» ( som på Dinners) er favoritten min og svarte til forventningene.
Kommer helt sikkert igjen 😊

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Linda S
Dinnergruppen, Guest Relations Manager på Südøst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. oktober 2018

Hei Linda,

Takk for hyggelig tilbakemelding! Godt å høre at dere hadde en hyggelig kveld hos oss :) Håper vi ses igjen snart.

Mvh
Silje

Anmeldt 24. september 2018 via mobile enheter

Var her for første gang og feiret en bursdag. Stedet imponerte absolutt. Veldig hyggelig servitør som var oppmerksom og ga oss topp service. Maten og drinkene var topp standard. Kommer absolutt tilbake her neste gang jeg er i Oslo.

1  Takk, oddkristerf2018
Monique V, Guest Relations Manager på Südøst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2018

Hei Odd Krister!

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! Håper det ikke er lenge til du kommer til Oslo igjen :-)

Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Spiste her med to venninner, for å feire bursdag. Fikk en bra følelse når vi kom inn, hun som tok oss i mot var kjempe søt. Vi satt neden i kjelleren, veldig hyggelig. Tok ganske lang til å få maten, servitørene var helt ok på service. Rødvinen jeg fikk var altfor varm, og hun andre fikk rødvin som var kald. En mellomting er fint. Jeg spiste crispy duck og ble ganske skuffet, var ikke noe spesiellt. Hadde forventet mye mere.

Takk, monikamatisic

Hei Monika! Så synd å høre at ting ikke gikk helt som det skulle denne gangen. Sender tilbakemeldingen videre så får de sett på spesielt temperaturen på vinen. Så håper jeg vi ser deg igjen en annen gang og at dere får en enda bedre opplevelse da :-)

Reisende som så på Südøst, så også på

Har du vært i Südøst? Del dine erfaringer!