“Bursddag i juli”

Vurdert som nr. 197 av 2 122 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Asiatisk, Norsk, Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Konseptet til restauranten er Asian Crossover; dette betyr at man krysser asiatisk mat med andre matkulturer for å danne noe nytt og spennende. I vårt tilfelle vil det ofte være skandinaviske og europeiske retter med asiatisk preg og råvarer eller vica versa. Dette skal gjelde for så vel maten som drikken, servicen, personalet og interiøret. SüdØst skal være en restaurant – på Grünerløkka – for Grünerløkka.
Anmeldt 18. november 2018

Er her for å spise og hygge oss på stedets flotte uteservering. God met herlig sted. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, petter eilert s
Dinnergruppen, Guest Relations Manager på Südøst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

Hei Petter! Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! Håper vi sees igjen snart :-)

Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Restauranten har en utrolig hyggelig atmosfære. Vi ble ønsket velkommen av en hyggelig dame som ga gode anbefalinger. Maten kom rast og var fortreffelig. En unik smakopplevelse.

Takk, tirilconstansed
Dinnergruppen, Guest Relations Manager på Südøst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2018

Hei Tiril!

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! Håper vi sees igjen snart!

Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Helt utrolig service av en gresk mann, så kjipt at jeg ikke husker navnet hans. Men for en super og rask og utrolig hyggelig service:)

Måten var utrolig god, ble så mett at det gjorde nesten vondt 😅
Kommer tilbake for jeg har vært fornøyd hver gang jeg har vært innom. Min Favoritt er ademame bønner til forett og crispy duck til hovedrett, men denne gangen fikk vi sushi og biff, namnam😍

Takk, Jamieengen

Hei Jamie!

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! Håper vi sees igjen snart!

Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Etter teater valgte vi å bestille bord her. Vi ble vennlig mottatt og vist til bordet. Etter litt diskusjon falt vi ned på en femretters meny. Rå marinert laks, tre ulike grillspyd med okse, kylling og scampi, en kongekrabbesalat, sprøstekt and og is og sjokolade til slutt. Rask og hyggelig servering. Maten var jevnt over meget god. Kongekrabben smakte svært godt, men ynkelig lite. Her kunne man vært litt rausere med en større bit. Stekt and var kun middels, tørr og overstekt og til og med et ben. Ikke bra. Man kunne også vært rausere med grønnsakene til anden. Agurk og purre ble litt tamt. Desserten derimot var meget god. Bordet vi fikk var romslig, men avstanden til nabobordet var kort slik at man til stadighet måtte flytte på seg eller sitte klin inntil bordet. Et irritasjonsmoment når man skal spise et godt og rolig måltid. En annen ting; hvorfor må man ha den evinnelige og irriterende musikken i bakgrunn når det er mer enn nok støy fra før. Skru den av. Prisen er det ingen ting å si på. 750,- PR pers inkl drikke.

Takk, Henning H
Dinnergruppen, Guest Relations Manager på Südøst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2018

Hei Henning!

Tusen takk for hyggelig og ikke minst konstruktiv tilbakemelding!

Håper vi ser deg igjen for en enda bedre opplevelse!

Mvh

Monique

Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Synes stedet holder koken. Hyggelig å sitte ute i ettermiddagssolen nederst på Løkka og spise Asian crossover i finværet.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Oivind_oivind

Hei!

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding!

Håper det ikke er lenge til vi ser deg igjen!

Reisende som så på Südøst, så også på

Har du vært i Südøst? Del dine erfaringer!