“ Strålende kveld med deilig service ”
Anmeldelse av Südøst

Südøst
Vurdert som nr. 197 av 2 120 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Asiatisk, Norsk, Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Konseptet til restauranten er Asian Crossover; dette betyr at man krysser asiatisk mat med andre matkulturer for å danne noe nytt og spennende. I vårt tilfelle vil det ofte være skandinaviske og europeiske retter med asiatisk preg og råvarer eller vica versa. Dette skal gjelde for så vel maten som drikken, servicen, personalet og interiøret. SüdØst skal være en restaurant – på Grünerløkka – for Grünerløkka.
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Vi var såpass mange og hadde booket chambre separee i over etg .
Bestilte set meny alle sammen .
Vi hadde dedikerte servitører på vårt bord hele tiden og masse deilig mat kom inn utover hele kvelden .
Alle koste seg maks , og jeg må si de har hyggelige priser på både mat og vin her .
Veldig bra sted rett og slett !
👍👍

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Bardouini
Dinnergruppen, Kundeansvarlig på Südøst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. februar 2019

Hei! Tusen takk for så hyggelige ord, det setter vi pris på! Håper vi ses igjen snart :-)

Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Bestilte lammecarre, maten var på bordet kjapt, og smakte fantastisk. Passe store porsjoner til en helt grei pris. Veldig god service, men litt støyete lokale hvor du sitter litt vel tett på naboene.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, roarr983
Dinnergruppen, Guest Relations Manager på Südøst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. januar 2019

Hei Roar! Tusen takk for så hyggelig og konstruktiv tilbakemelding :-)
Håper vi sees igjen snart :D

Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Så sørgelig at masse bråk og musikk skal ødelegge en god matopplevelse . Vi sp ifra til kelneren at den høye musikken plaget oss . Slet oss igjen en god femretters meny men kommer desverre ikke tilbake .

2  Takk, 739marianneg
Dinnergruppen, Guest Relations Manager på Südøst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2019

Hei. Så synd å høre at dere ikke var helt fornøyd med besøket hos oss. Skulle dere allikevel ønske å gi oss en ny sjanse så send meg gjerne en epost til monique@dinnergruppen.no så kan vi få ordnet en litt rolig bordplassering :)

Anmeldt 20. desember 2018

Vi har gjestet Südøst ved flere anledninger og alltid vært fornøyd. Denne gangen stakk vi innom for litt lunsjmat. Vi spiste blant annet Pad Karpow wok, som var møre biter av oksefilet sammen med nydelige sprø grønnsaker som aspargesbønner, sopp, chili, hvitløk og basilikum. Forholdsvis spicy, men med vann og et glass valpolicella ble det et nydelig måltid.
Vår andre rett ble den tradisjonelle anda med pannekaker, agurk og hoisinsaus. Sprøtt skinn på vellaget and og like godt som alltid. Dette er et sted vi virkelig kan anbefale, sammen med deres søstre, Dinner og Nodee.

Takk, Arne N
Dinnergruppen, Guest Relations Manager på Südøst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. desember 2018

Hei Arne!

Tusen takk for så utrolig hyggelig tilbakemelding! Håper vi sees igjen snart og riktig god jul :-)

Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Store fine lokaler med flere typer bord og noen skjermede områder til mer private selskaper.
Vi ble godt tatt imot i resepsjonen på ankomst.
Vi hadde en engelsktalende kelner for aftenen. Hun var ordentlig dyktig og hadde full kontroll på at vi skulle ha en strålende aften.
Vi spiste en av julemenyene. Maten har god kvalitet og fin presentasjon. Det ble presentert av kelneren når hver rett kom på bordet.
Forretten, gravlaks maki smakte ikke vondt og var ikke direkte feil. Men det var kveldens dårligste rett. Det var fint lagt opp og godt presentert visuelt men smaken var ikke noe utpreget eller noe ekstra å skrive om. Er veldig glad i maki men syns denne var rent vom fyll.
Hovedretten var vesentlig bedre på smak, fin presentasjon visuelt og gode smaker. Kjøttet var saftig og mørt, virkelig noe du ville spise opp.
Desserten var trio av sorbe. Friske gode smaker, syns de var ordentlig gode og passet ypperlig etter hovedretten. En god avrunding av måltidet.

Takk, aleandrab
Dinnergruppen, Guest Relations Manager på Südøst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2018

Hei!

Tusen takk for så hyggelig og konstruktiv tilbakemelding! Håper vi sees igjen snart og enn så lenge ha en riktig god førjulstid!

Mvh

Monique

Reisende som så på Südøst, så også på

Har du vært i Südøst? Del dine erfaringer!