Südøst var bra men stjernen har dalt betydelig.
Vi var 5 der i dag og hadde satt av kvelden til en god og avslappende middag. Det er et par år siden sist men vi hadde gode minner fra den gang. Stedet har hatt et betydelig forfall siden den gang.
Hvor ble det av det kvikke og oppegående service personalet? Hva har skjedd med kvaliteten på maten? Fra man bestiller den første flaske vin tok det ca. 40 min. før vi...etter å ha mast...får flasken klasket på bordet ferdig opptrukket. Ingen smaksrutine bare, værsågod!
Vi ettetspør vinglass da vannglassene var i bruk. Dette kom raskt på bordet, hurra. Så var det matlogistikken da, forrett ble servert med ca 30 min fra første til siste. Hovedretten kom samtidig og hurra for det. Crispy duck smakte bra, så også andeconfi....en.
I det hele tatt så er de ramnet av "Bryggesyken" som Aker brygge slet med endel år ett at det var åpnet der
Totalinntrykket nå er at dette har blitt et slitent sted, urutinert personale, ulne logistikkrutiner, og matkvaliteten synker, dog ikke i samme tempo som personalets, der er det mye å hente. Mye rot i logistikke, min kones rett observerte jeg innom 3-4 bord før hu fikk den levert lenge før oss andre.
Med denne middelmådige ÷ innnsatsen så vil vi legge båre utemiddager fra nå på mere kvalitetsbevisste restauranter. Lykke til.