“Veldig god mat! Etter gode”
Anmeldelse av Mehfel Restaurant

Mehfel Restaurant
Prisklasse: USD 3 - USD 28
Kjøkken: Indisk, Pakistansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Privat middag, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Mehfel restaurant ligger sentralt plassert i Kvadraturen og tilbyr pakistansk mat på en spennende og annerledes måte. Restauranten tilbyr det ypperste innen kulinariske opplevelser, samt pakistansk kunst og kultur. I sitt selskapslokale tilbyr Mehfel service for selskaper, seminarer, julebord og andre sammenkomster med plass til 150 gjester.
Anmeldt 26. august 2020 via mobile enheter

Veldig god mat!
Etter gode anmeldelser tenkte vi å prøve denne og ble positivt overrasket. Nydelig mat, avslappet atmosfære og veldig hyggelig betjening.
Manglet litt på a etterfylle vann og vin og litt tynt vinkart ift kraftige viner til denne type mat, men vi koste oss

2  Takk, Anders1Norway

Anmeldt 13. august 2020

Svært god service. Ypperlig mat. Fine lokaler. Spennende matopplevelse som er verdt å prøve. Rimelig priset i forhold til kvaliteten på maten.

1  Takk, 996olar
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Her duger bare superlativene. Fantastisk mat, service og atmosfære. Rykende nybakt brød. Meget godt ris. Utsøkt kjøtt av alle de slag.12 av 10.

2  Takk, 652annaa
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Vi var så begeistret da vi gikk derifra, nydelige smaker.
Kjøttet var av ypperste kvalitet, nydelig ris og sauser som virkelig setter smaksløkene i sving.
Svært hyggelig mann på stedet som var omgjengelig og snakket med kundene.

Her følte vi oss virkelig velkomne.
Vi kommer igjen

3  Takk, G4851JSthomasg
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat, beste indiske/pakistanske mat vi har smakt!
Vi spiste lam korma og scampi - med kyllingvinger og samosa til forrett.
Veldig hyggelig og personlig betjening, vi følte oss veldig velkommen. Vi kommer igjen!

3  Takk, steneinarl

Reisende som så på Mehfel Restaurant, så også på

Har du vært i Mehfel Restaurant? Del dine erfaringer!