“Fantastisk mat, varm og ekte service”
Anmeldelse av Mehfel Restaurant

Mehfel Restaurant
Vurdert som nr. 12 av 1 581 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 3 - USD 28
Kjøkken: Indisk, Pakistansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Privat middag, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Mehfel restaurant ligger sentralt plassert i Kvadraturen og tilbyr pakistansk mat på en spennende og annerledes måte. Restauranten tilbyr det ypperste innen kulinariske opplevelser, samt pakistansk kunst og kultur. I sitt selskapslokale tilbyr Mehfel service for selskaper, seminarer, julebord og andre sammenkomster med plass til 150 gjester.
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Min kone og jeg Mehfel for første gang i september sammen med et vennepar. Fantastisk god mat og veldig hyggelig og service! Introduksjonen til det pakistanske kjøkken presentert på denne måten frister til gjentagelse.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, SteinarH118

Anmeldt 4. september 2020 via mobile enheter

Var her i slutten av august sammen med ektefelle.
Dette var bare veldig bra mat, veldig bra service og et veldig hyggelig sted. Bare superlativer holder her.
Vi hadde hver vår 4 retters meny med tilhørende vin og øl og mere vin.
Startet med linsesuppe og fiskesuppe.
Fortsatte med Lime fish og chicken shashlic - spesielt Lime fish var veldig bra - må prøves.
Fortsatte med grilltalerken og Lamb mango.avsluttet med pakistansk melkebolle og ferske frukter.
Plain nanbrø, pakistansk øl, hvitvin og en ripasso til hovedretten.
Kaffe og te til dessert.
Var bare en utrolig hyggelig kveld med veldig bra mat.
Ikke alltid jeg tipser, men denne gangen ble det godt med tips.
Skjønner ikke hvorfor vi ikke har vært her tidligere - kommer i alle fall tilbake.
ANBEFALES (dersom du liker denne type mat) Eldorado av smaker.

1  Takk, ove B
Anmeldt 26. august 2020 via mobile enheter

Veldig god mat!
Etter gode anmeldelser tenkte vi å prøve denne og ble positivt overrasket. Nydelig mat, avslappet atmosfære og veldig hyggelig betjening.
Manglet litt på a etterfylle vann og vin og litt tynt vinkart ift kraftige viner til denne type mat, men vi koste oss

2  Takk, Anders1Norway
Anmeldt 13. august 2020

Svært god service. Ypperlig mat. Fine lokaler. Spennende matopplevelse som er verdt å prøve. Rimelig priset i forhold til kvaliteten på maten.

1  Takk, 996olar
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Her duger bare superlativene. Fantastisk mat, service og atmosfære. Rykende nybakt brød. Meget godt ris. Utsøkt kjøtt av alle de slag.12 av 10.

2  Takk, 652annaa

Reisende som så på Mehfel Restaurant, så også på

Har du vært i Mehfel Restaurant? Del dine erfaringer!