Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Havnepromenaden på
Anmeldt 23. april 2019

Mange opplevelser på spaserturen. Veteranbåtene, minnesmerket over ofrene og utsikten over Bjørvika og operaenfra Scandinavian Star- ulykken, festningsmurene, kunstprosjektet med t-skjorter

Dato for opplevelse: april 2019
2  Takk, Thore Olav H
Anmeldt 17. september 2018

Nydelig lunch med gode råvarer, laget med hjerte. Lite og intimt lokale, og rett rundt hjørnet der vi bodde. Innehaver og sjefen sjøl var utrolig og åpen person som pratet med oss. Veldig trivelig sted og innehaver !

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, MaritL126
Anmeldt 28. august 2018

Det er alltid noe som skjer langs promenaden. Denne gangen var det en utrolig flink artist som turnet inne i en stor ring som trillet rundt og rundt på området. Her er det alltid mye folk, her er mange restauranter som tilbyr et utvalg av muligheter for bespisning. Herfra kan man ta ferge eller turistbåt til Nesodden og ulike andre steder ute i Oslofjorden. Bare å reise med fergen gir mange fine opplevelser.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, 53-reiseglad
Anmeldt 27. august 2018

Jeg liker å trimme ved å gå turer. Her kan man gå 8 km. Hvis man ønsker, er det mye historie å hente ved å lese på informasjonstavlene. Selv tok jeg lunsj på veg tilbake fra tur på Tjuvholmen. En flott dag for å trimme og lære Oslo å kjenne :-)

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, 795tineb
Anmeldt 10. juni 2018 via mobile enheter

Fint tilrettelagt for både joggere, rullestolbrukere og barnevogner. Til tider byggeplass-preget, spesielt øst for Sørenga. Fint sted å spasere allikevel, og man går forbi flere serveringssteder.

Dato for opplevelse: juni 2018
1  Takk, 762sinan