“Meget bra lunsjsted”
Anmeldelse av Mat & Mer

Mat & Mer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Mat & Mer er en blanding av delikatesse- og grønnsaksforretning, kaffebar og restaurant, og de fleste funksjonene går parallelt. Lunsj, middag, ta-med mat, catering, pausemat, møtemat, overtidsmat, middelhavsmat og selskapsmat.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Meget bra lunsjsted på Bjølsen. Hyggelig lokale med smal, men mye godt på menyen. Smakfull hjemmelagd mat.

Takk, olej_rgenr

1923 av 91 anmeldelser

Anmeldt 7. september 2018 via mobile enheter

Vi har vært her et par ganger nå og opplevd veldig bra service og nydelig mat. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, frodei188
Anmeldt 4. september 2018 via mobile enheter

Passe stort utvalg på menyen til greie priser. Det bør være noe for enhver smak. Vi gikk for en dagens husmannskost og en burger. Dagens var hjemmelagde fiskekaker. De var veldig gode, og noe helt annet enn de vi har liggende i kjøleskapet. Burgeren var også saftig og god. Ofte ender vi opp med en burger ute, og det kan fort bli kjedelig. Denne ligger i segmentet «en av de bedre». Ølen var en 0,6 til en bra pris. Hyggelig og rask service. Absolutt et sted vi drar tilbake til.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, 194karid
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

I hvert fall for casual besøk. Veldig god mat for 200 kr! Godt kjøtt! God tilberedning. Utrolige hyggelige omgivelser og flinke, snille servitører. Elsker dette stedet!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, 440elin
Anmeldt 3. mars 2018 via mobile enheter

Husmannskost og et par "fjongere" alternativer. Kveldens servitører virket noe uengasjert og ikke spesielt interessert i at min gruppe på 10 stk skulle bestille mer og kose oss lenge. Ingen spørsmål om kaffe/te eller et glass etter maten.
Det ble også servert et glass vann til maten som aldri ble fylt på igjen underveis i måltidet.
Nei dette var kjedelig og det er andre steder vi går til neste gang

Dato for besøk: mars 2018
2  Takk, QExcellent

Reisende som så på Mat & Mer, så også på

Har du vært i Mat & Mer? Del dine erfaringer!