“Klassiske "husmannsretter" - godt tilberedt”
Anmeldelse av Mat & Mer

Mat & Mer
Vurdert som nr. 295 av 1 579 Restauranter i Oslo
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Mat & Mer er en blanding av delikatesse- og grønnsaksforretning, kaffebar og restaurant, og de fleste funksjonene går parallelt. Lunsj, middag, ta-med mat, catering, pausemat, møtemat, overtidsmat, middelhavsmat og selskapsmat.
Anmeldt 24. januar 2019

Retter du kjenner fra før, tilberedet som du pleier å få dem. Kvalitet over kjøkkenets arbeid og uformell og grei servering. Men de mangler det som gir matopplevelsen noe ekstra. En god hverdagskro.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Arnebern

Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Bestilte bord . Rask servering og god mat . Litt urutinerte serveringspersonell . Hyggelig lokale , med god atmotsfære.ok priser.kommer tilbake .

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Torbjørn B
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Vi bestilte alle fire forskjellige retter og alle syns maten var veldig god. Men, det var veldig forskjell i størrelsene på porsjonene, det trekker litt ned. Planke medspekemat og ost var veldig liten sammenlignet med kyllingsalat.

Takk, InaMitt
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Vi følte oss veldig godt ivaretatt og maten var veldig god. Lokalet er enkelt, men hyggelig stemning. Jeg har en del allergier, men fikk tilpasset maten akkurat slik jeg ønsket( ingen problemer).

Takk, Inger K
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Meget bra lunsjsted på Bjølsen. Hyggelig lokale med smal, men mye godt på menyen. Smakfull hjemmelagd mat.

Takk, olej_rgenr

Reisende som så på Mat & Mer, så også på

Har du vært i Mat & Mer? Del dine erfaringer!