Dette er virkelig ei stjerne i Oslo - her kan du velge om du ville ligge på gress eller på noen av... les mer
Jeg ELSKER Sørenga men når jeg badet var det en ferskeneple i vannet jeg fikk latterkrampe og kunne... les mer
Etter hvert som utbyggingen strider frem på Sørenga, dukker nye tilbud og aktiviteter opp, det være seg nylagde veier, bade muligheter, restauranter og sport. Jeg kom med båt sammen med en venn som bor på Sørengkaia. Kokende varm dag, så vi tjoret båten, og badet fra Sørenga Sjøbad. Herlig- og forfriskende, og forholdsvis rent vann. Soltørket oss på brygga, og dro oss late utover dagen, med avvekslende dykk- og bading. Perfekt, rett foran boligen! Anbefales! d:o)
Et flott sted å bare nyte utsikten en vakker solskinnsdag eller kanskje spise noe godt på en av restaurangene her på Sørenga.
Vil tro dette stedet blir det "nye Aker Brygge".
Fordeler: Sentralt, ganske stort, familievennlig, fin utsikt mot øyene.
Ulemper: Det ligger ytterst på en byggeplass, man må gå forbi en byggeplass for å komme dit, og man får gjerne høre litt byggestøy mens man er der. På fine dager kan det blir temmelig tett i tett med folk.
Jeg anbefaler det først og fremst til folk som befinner seg i Oslo sentrum, og som vil ta en strandtur uten å bruke så mye tid på å komme seg på stranda.
Et virkelig flott tilbud og lekkert nytt sted i Oslo. Veldig godt tilrettelagt. Nydelig utsikt. Veldig variert tilbud. Gir en veldig god velværefølelse å komme hit.
Et ultraurbant sol- og badested på Sørenga, et steinkast unna Barcode, Operaen og Oslo S/Østbanehallen.
Flere restauranter innen få minutters gåavstand, gjør stedet enda mer attraktivt.
Et deilig pusterom midt i Oslo sentrum!
Her er det mye plass og det trenges for det var mange folk og gjester i sommer. forsatt en byggeplass men flere spiseplasser er på plass og det er parkeringshus for de med bil. veldig fint for spasertur til å fra operaen