Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Sørenga Sjøbad på
Bike Tour i Oslo
35 anmeldelser
fra USD 476,94
Mer informasjon
fra USD 117,38
Mer informasjon
Anmeldelser (67)
Filtrer anmeldelser
67 resultater
Vurdering fra reisende
35
23
9
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
35
23
9
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 67 anmeldelser
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Så artig at man har klart å bygge opp et helt nytt friluftsområde i en urban bydel. Masse muligheter for aktiviteter, utleiemuligheter og tilrettelagte oppholdssoner. Flott utsyn ut over Oslofjorden. Anbefaler et besøk ut hit!

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, travelmann3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juni 2018 via mobile enheter

Var på Sørenga Sjøbad for første gang. Dette var en perle. Det enste som trekker litt ned var toalett fasilitetene. Antallet toalett var åpenbare. Men over alt var det rent å pent.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, Harald_Gra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. april 2018 via mobile enheter

Sørenga sjøbad er en delvis skjult perle i Oslo. Hver dag i all slags vær observeres spreke badere. Minus 10 og sur vind har ikke stoppet damene i badekåper og joggerene som tar seg en pausedukkert. Småbarna har allerede begynt å kose seg ved sjøstranden, mens ungdommene hopper fra stupetårnet. Snart kommer badevaktene. Og snart kommer Bymiljøetaten, som også i år må rense det lukkede badeanlegget for de bevegelseshemmede.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, sveinatlea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2017 via mobile enheter

Var sjokkert over hvor grumsete vannet var men alle badet, så da badet vi og. Dagen etter ble stedet stengt pga for dårlig vann.

Bedre vann på utsiden enn på innsiden, så best for voksne som kanvasen på dypet.

Veldig fint område med tre benker å sitte og ligge på. Dusjer og toaletter.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, RenateJo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. september 2017 via mobile enheter

Perfekt fish&chips! Sprø og luftig røre, deilig remulade og skikkelig gode erter. Sashimien og fiskesuppen var også god, men rettene ble presentert uten noen videre info om hva det inneholdt. Gode cocktails, da!

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, InaO59
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser