Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjedelig og tørr burrito.”
Anmeldelse av Burrito Project

Burrito Project
Vurdert som nr. 48 av 66 Smått og godt i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 4. september 2020 via mobile enheter

Kjedelig og tørr burrito. Burde hatt tofu, og noe annet krydder enn salt og pepper i maten. Og burde ikke prøve å selge ferdiglagde burritoer som har stått hvor lenge som helst til vanlig pris.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, 136erinn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (59)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 59 anmeldelser

Anmeldt 9. desember 2019

Burrito smakte ikke meksikansk i det hele tatt. Lokalet var trist og kjedelig. Ganske dyrt for så dårlig kvalitet. Jeg betalte 200 kroner for en burrito og en drikke. Eneste som er bra er størrelsen, stor burrito, men jeg hadde ikke lyst til å spise hele.

Dato for besøk: desember 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 401patriciav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. oktober 2019

Lenge siden jeg hadde en burrito her og sist fikk jeg kald mat. Tenkte gi dem en ny sjanse i går, men dessverre så har de ikke blitt bedre. Kald mat og seige lefser.
Ikke verdt pengene. En god ide og mange får det til å fungere, men dette stedet unngår jeg i framtiden. Ikke veldig hyggelig betjening heller, hørte knapt hva han sa og veldig irritert. Var kun jeg i kø, så ikke veldig mye for dem å gjøre heller.

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Anna K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2019

Veldig positivt overrasket over maten. Skikkelig godt fyll (fersk koriander, lime++), og mange smakffulle valgmuligheter. Og digg guacamole! Kvaliteten er mye bedre sammenlignet m feks los tacos, og synes det sånn sett rettferdiggjør prisen. Blir også mett av en burrito, så lenge jeg hadde ris på. Billig middag sånn sett! Og guavabrusen de har er <3magisk<3

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, Emilie N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Lunsjtider og med unntak av 1 stk gjest var lokalet tomt. Tenkte en kjapp lunsj, da burritoene er knallgode, men.. De tre bak disken var opptatt med IPaden sin, mobiltelefonen sin og sistemann lagde ett eller annet. Jeg nærmet meg kassen for å se om det ble noen reaksjon - det ble det dog ikke, og jeg gikk derfor et annet sted. Så slækk service går ikke an - jeg gidder ikke komme tilbake.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, KjerstiK88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Burrito Project, så også på

 
 

Har du vært i Burrito Project? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din