“Dårlig mat og stemning”

Vurdert som nr. 518 av 2 121 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 25. august 2020

Anmeldelse gjelder restauranten som ligger på Trondheimsvei,
Jeg var der med familien (2 voksen og 2 barn). Det var en gruppe gutter som satt et bord bak oss og snakket veldig høyt. Ingen av servitørene ba dem om å dempe seg.

Maten var tør og smakløs.
Betjenengen var ikke hyggelig heller.
Vi skulle til Saray Resturent som er over gaten men besøkte Istanbul Restaurant for å ha litt annerledes opplevelse og gjett om at det ble en dårlig enn.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, itsAftab

Anmeldt 9. juni 2019 via mobile enheter

En av de beste kebabene jeg har fått. Minner om restauranten ved der jeg bodde i London. Kyllingkjøtt som er ut som kyllingkjøtt, ikke farse. Mye kjøtt og frisk salat uten hermetisk mais, men med rødløk. Pitabrøet var muligens hjemmelaget. I alle fall var det luftig og godt. Og ferskt. Ikke Hatting fra frysedisken. Ny favoritt i Oslo. Gratis te.

Dato for besøk: juni 2019
3  Takk, bjorska
Anmeldt 14. mai 2019

Minstemann hadde fått i seg lunsj hjemme så nå hadde han funnet søvnen. Etter t-bane hjemmefra bar det inn på Nye Istanbul kebab på Grønland. Barnevognen fikk også komme inn for trappen hadde rullespor rett inn og automatisk døråpner. En kebab i pita ble bestilt og etter et par minutter ble den servert. Ingen spørsmål om hva jeg skulle ha på eller hva slags saus/dressing. Da jeg selv spurte om sistnevnte fikk jeg vite at jeg hadde fått tomatsaus. Jeg stusset. Tomatsaus på en kebab?

På en benk i nærheten ble lunsjen åpnet. Servietter og bestikk fulgte med så her var alt lagt til rette for byens beste kebablunsj! Etter den første biten følge jeg meg lurt. Og det ble ikke noe bedre lenger nedover. Ja, kjøttet var kjøtt, men det var mer varmet enn stekt. Sausen løftet ikke måltidet. På vei tilbake til Grønland t-banestasjon så jeg meg etter noe annet jeg kunne tygge på for å få en ny og bedre smak i munnen.

Det frister ikke til ny kebabtur til det avisene nylig skrev skulle være byens beste kebab.

Dato for besøk: mai 2019
3  Takk, svas
Anmeldt 13. november 2018

Fantastisk god mat, og ikke minst god service. Anbefaler å prøve ut matretten iskender! Passer for absolutt alle som har lyst til å smake det unike tilbudet av tyrkiske grillretter

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, Fatih T
Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

Vi stakk innom for et raskt måltid på hjemveien. Ble møtt av hyggelig kelner og fikk raskt bord selv om lokalet virket fullt. De besøkende så ut til å være lokale. Rolig,fin atmosfære. Maten kom ganske raskt. Vi valgte forskjellige retter og alle var fornøyd. Brødet vi fikk før maten smakte også ferskt og godt. Kjøttet kunne vært en anelse mer krydret/stekt, men alt tilbehør var perfekt. Hyggelig opplevelse nederst i Trondheimsveien .

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Marit lium D

Reisende som så på Istanbul Restaurant, så også på

Har du vært i Istanbul Restaurant? Del dine erfaringer!