Svært hyggelige ansatte som forklarte reglene godt og tydelig. Morsom opplevelse. Kommer igjen for... les mer
Veldig skummelt. Bra opplevelse med mange spennende elementer! Veldig realistisk og ble skremt... les mer
Vi spilte Tsjernobyl og hadde en fantastisk opplevelse. Lokalene var rene, lyse og fine, ga et veldig åpent og imøtekommende preg. Vi ble tatt imot av to vennlige, flinke spilledere som var tydelig serviceinnstilte og engasjerte i jobben sin. Vi fikk god informasjon og enkel servering før spillet begynte.
Spillet innfridde alle forventninger og vel så det! Det var spennende, og oppgavene var interessante og passe vanskelige (og litt frustrerende). Skjønte ikke helt poenget med det "skumle" i taket i det andre rommet, men resten passet inn i temaet. Vi klarte oppgaven innen tiden og kom ut igjen til en svært entusiastisk spilleder som tok bilde av oss i passende kostymer inne i det siste rommet.
Vi hadde det knallgøy og de 60 minuttene fløy!
Anbefales på det sterkeste! Vi skal i allefall komme tilbake for å spille andre rom!
Hei Linda,
Tusen takk for anmeldelsen! Så gøy at dere fikk en fantastisk opplevelse, og likte både spillet, lokalene og betjeningen! :D Vi gleder oss masse til deres neste besøk! :D
The Escape Games-team
Vi spilte Tsjernobyl, marerittet er tilbake. Det oppfylte forventningene og vel så det. Kjempe kult og passe utfordrende. 👍 Vi kommer nok tilbake for nye rom 😉
Hei Marius,
Tusen takk for anmeldelsen! Så gøy at du likte spillet! :D Vi gleder oss masse til deres neste besøk! :D Tør dere å prøve vårt nyeste rom "Mentalsykehuset. Mørke hemmeligheter"? ;)
The Escape Games-team
Var å prøvde NASA Space Shuttle med noen venner og det var en veldig bra opplevelse. Veldig gjennomført rom! Anbefales🥰 Takk til den flinke gamemasteren Rafida for bra hjelp☺️
Hei Ingrid,
Tusen takk for anmeldelsen! :D Det var godt å høre at dere koste dere i rommet! Vi gleder oss masse til ditt neste besøk! :D
The Escape Games-team
Hadde små forventninger, men det var det ingen grunn til. Morsomme og utfordrende gåter som av og til måtte løses med små hint... Kan anbefales.
Hei Hans,
Tusen takk for anmeldelsen! Så gøy at dere fikk en fin opplevelse! :) Hjertelig velkommen tilbake! :)
The Escape Games-team
Hadde en særs hyggelig kveld i godt lag. Og det må jo sies; Det beste laget vant! Tusen takk for oss!
Hei,
Tusen takk for anmeldelsen! Det er fint å høre at dere hadde en hyggelig kveld! :) Hjertelig velkommen tilbake! :)
The Escape Games-team
Me var i Tsjernobyl-rommet, spenennde oppgåver og skummel atmosfære. Definitivt anbefales!
Bonus for veldig hyggelig betjening og god informasjon sidan ingen av oss hadde prøvd escape-room før.
Hei,
Tusen takk for anmeldelsen! :D Så gøy at dere fikk en fin opplevelse! :D