Supergøy! Morsomt og skummelt. Grøssertema. Får brukt hodet og tenke utenfor boksen. Får kjenne på... les mer
Andrea og Marianne var veldige game masters og ga oss en forglemmelig opplevelse! Hjalp oss å rømme... les mer
Veldig moro, super opplevelse.
Alle rommene dems er fantastiske. Utførelsen, stemningen, historien osv alt var perfekt.
Anbefaler å prøve, jeg skal ihvertfall tilbake.
Kona syntes the house of evil var ganske skummel, men jeg storkoste meg.
Tips til andre:
Gode gamle ikke overtenk og tenk utenfor boksen. Prøv å husk hvor diverse ting er, tegn symboler o. L
Hei! Tusen takk for en hyggelig anmeldelse! Så utrolig gøy at du liker alle våre spill! :D Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Dette var morsomt og spennende, vi var der i fadderuken og dette var en god aktivitet for å bli godt kjent med hverandre. Vi spilte to rom mot hverandre og konkurrerte om førstemann ut! Kommer tilbake
Hei Maria! Tusen takk for en hyggelig anmeldelse! Vi er veldig glade for at dere hadde en gøyal opplevelse hos oss! :) Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
jeg besøkte the escape games sammen me noen venner å vi klarte det akuratt! Vi var på den nye avdelingen deres der vi prøvde rommet Ondskapens Hus som var veldig skremmende men morsomt. Tove var vår gamemaster og hun var veldig flink!! Kommer tilbake.
Hei Terese! Tusen takk for en hyggelig anmeldelse! Vi er veldig glade for at dere hadde en fin opplevelse i "Ondskapens hus" og fikk bra service fra Tove! :) Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Veldig gøy rom, akkurat passe vanskelig! Utrolig fornøyd med game master Elfrida! Vi kommer tilbake!
Hei Birte! Tusen takk for en hyggelig anmeldelse! Vi er kjempeglade for at dere hadde en fin opplevelse i "Machine Apocalypse" og fikk så bra service fra Elfrida! :) Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Prøvde tog romme sammen med 3 andre venner. Vi hadde det veldig morsomt og storkoste oss hele tiden. Det var krevende men gøy og vi klarte det innen en time! Tove var vår gamemaster og hun var veldig hyggelig og hjalp oss der vi trengte det. Kommer tilbake snart
Hei Christoffer! Tusen takk for en hyggelig anmeldelse! Vi er kjempeglade for at dere hadde en gøyal opplevelse i "Steam Punk tog" og fikk så bra service fra Tove! :) Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Prøvde sammen med en kompis gjeng og det er det beste escape roome vi har prøvd, og vi har prøvd mange! Tove var vår gamemaster og hun var super! Kommer tilbake
Hei Odd! Tusen takk for en hyggelig anmeldelse! Vi er utrolig glade for at du gir oss så høy rating! :D Hjertelig velkommen tilbake! :D