Andrea og Marianne var veldige game masters og ga oss en forglemmelig opplevelse! Hjalp oss å rømme... les mer
Vi hadde en fantastisk bursdagsfeiring med masse god humor og hjelp fra marianne og andrea, 10/10... les mer
Veldig morro! Masse å lete gjennom og finne ut av! Fine rom, mange elementer. En helt fantastisk game maseter. Heidi gjorde daten vår helt magisk. Kommer avsolutt tilbake hit
Hei Inger! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en awesome opplevelse hos oss og fikk bra service fra Heidi! :) Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Flinke game-masters, ryddig og fine lokaler. Spillet var veldig bra:-)Vi var to familier med ungdom i alderen 12 til 19.
Hei Tina! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en bra opplevelse i Ville vest ekspressen! :) Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Fantastisk opplevelse! Anbefales! Spennende story, kule gåter og kjempeimøtekommende og hyggelig personale.
Hei Hanne Irene! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en bra opplevelse i Ville vest ekspressen! :) Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Sykt gøy og interessant. Perfekt vanskegrad og unike oppdrag! Passer veldig bra for bursdag og lignende type feiringer. Meget fornøyd!!!
Hei Bogdan! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en bra opplevelse i "Mentalsykehuset"! :) Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Veldig gode og kreative oppgaver. Morsomt gjennom hele spillet. Anbefales for andre som ønsker å prøve noe nytt og spennende!
Hei Synne! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en bra opplevelse hos oss! :) Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Opplevelsen min var helt fantastisk! Utrolig gøy spill og ikke minst flinke ansatte! Jeg kunne ikke bedt om en bedre opplevelse enn det jeg fikk. Spillene er også utrolig godt gjennomførte og rekvisittene er realistiske. Kommer definitivt tilbake for å prøve et av de andre spillene.
Hei Shaima! Tusen takk for en hyggelig anmeldelse! Vi er veldig glade for at dere hadde en bra opplevelse hos oss! :) Hjertelig velkommen tilbake! :D