Andrea og Marianne ruler

Andrea og Marianne var veldige game masters og ga oss en forglemmelig opplevelse! Hjalp oss å rømme... les mer

Anmeldt 3 dager siden
Sarah Marie H
Bursdag og kos

Vi hadde en fantastisk bursdagsfeiring med masse god humor og hjelp fra marianne og andrea, 10/10... les mer

Anmeldt 3 dager siden
bjørn andreas b
Les alle 2 413 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
Mer informasjon
1 1211 126 av 2 413 anmeldelser
Anmeldt 3. oktober 2020 via mobile enheter

Veldig morro! Masse å lete gjennom og finne ut av! Fine rom, mange elementer. En helt fantastisk game maseter. Heidi gjorde daten vår helt magisk. Kommer avsolutt tilbake hit🥰

Takk, IngerH516
The_Escape_Games, Leder  på The Escape Games, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. oktober 2020

Hei Inger! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en awesome opplevelse hos oss og fikk bra service fra Heidi! :) Hjertelig velkommen tilbake! :D

Anmeldt 3. oktober 2020 via mobile enheter

Flinke game-masters, ryddig og fine lokaler. Spillet var veldig bra:-)Vi var to familier med ungdom i alderen 12 til 19.

Takk, tinahelle

Hei Tina! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en bra opplevelse i Ville vest ekspressen! :) Hjertelig velkommen tilbake! :D

Anmeldt 3. oktober 2020 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse! Anbefales! Spennende story, kule gåter og kjempeimøtekommende og hyggelig personale.

Takk, hanneirene2020

Hei Hanne Irene! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en bra opplevelse i Ville vest ekspressen! :) Hjertelig velkommen tilbake! :D

Anmeldt 29. september 2020 via mobile enheter

Sykt gøy og interessant. Perfekt vanskegrad og unike oppdrag! Passer veldig bra for bursdag og lignende type feiringer. Meget fornøyd!!!

Dato for opplevelse: september 2020
Takk, BogiMai

Hei Bogdan! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en bra opplevelse i "Mentalsykehuset"! :) Hjertelig velkommen tilbake! :D

Anmeldt 24. september 2020

Veldig gode og kreative oppgaver. Morsomt gjennom hele spillet. Anbefales for andre som ønsker å prøve noe nytt og spennende!

Dato for opplevelse: september 2020
Takk, Synne_Hellum

Hei Synne! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en bra opplevelse hos oss! :) Hjertelig velkommen tilbake! :D