The Escape Games er noe å anbefale, vi gjorde Ville vesten ekspress med 5 personer. Var kjempegøy... les mer
Spillet var gøy og litt utfordrende for alle, takker til gamemaster William og co. for... les mer
Veldig hyggelige folk som jobbet der, takk til Andrea og Heidi.
Supermorsomt escaperoom, vi storkoste oss. Vi kommer gjerne tilbake!
Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Så fantastisk at Andrea og Heidi tok dere godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Var sikkelig nervepinnende med skummel bakgrunnsmusikk og spennende tema. Utrolig gøy, man lever seg veldig inn!!!
Takk til Mona for veldig god service! Veldig imøtekommende ansatte
Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Så fantastisk at Mona tok dere godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Morsomt tema, litt lette oppgaver, kunne vært litt mer utfordrende og kanskje litt mer spredt for en gruppe på 6stk, men koste oss
Hei Ingrid! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Det var kjempegøy! Morsomme oppgaver! Den utrolige flinke instruktøren Heidi ledet oss gjennom hele turen. Takk for en fin opplevelse!
Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Så fantastisk at Heidi tok dere godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Alle de skumle oppgavene, og følelsen av å endelig klare å løse dem/komme seg ut. Vi hadde også en fantastisk game master; Heidi.
Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Så flott at Heidi tok dere godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Jeg besøkte The Escape Games og var kjempefornøyd med opplevelsen! Veldig godt utarbeidet rom med gøy historie.
Hei Mathea! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Hjertelig velkommen tilbake! :D