Vi var på rommet Ville Vesten. Det var utfordrende og gøy. Simen som var vår gamemaster var veldig... les mer
Prøvde Ondskapens hus. Veldig gøy og litt skummelt. Ble også tatt imot veldig godt av Simen. Kommer... les mer
Wow! Dette var litt av en opplevelse, og for en hjernetrim! Betjeningen er hyggelig og lokalene er rene og moderne. Anbefaler The Escape Games på det sterkeste!
Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Vi hadde det kjempegøy, gamemaster Mona var kjempeflink (gi henne en forfremmelse)❤️ Vi ble redde
Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Mona tok dere godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Kjempe god service, god stemning og suuper hyggelige ansatte!
Vi var på mentalsykehuset og anbefales! Var spennende, skummelt og gøy på samme tid!
Tuusen takk til Lea som den beste verten, og for en god latter!
Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Lea tok dere godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Fantastisk mestringsfølelse å få till. Spennende konsept og perfekt kundeservice. Absolutt verdt det
Hei Benjamin! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Så kult å prøve noe nytt, og sannelig klarte vi å redde verden, med god og kyndig hjelp av game master Elfrida. Garantert at vi kommer tilbake til The Escape Games
Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Elfrida tok dere godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Vi skulle bryte oss ut av et psykiatrisk sykehus noe som var skummelt, men veldig gøy. Det var gode oppgaver som ikke var for vanskelige, men som fortsatt krevde litt innsats. Man fikk skikkelig mestringsfølelse og det var en syk kul opplevelse. Rommene var veldig bra laget med mange detaljer som gjorde det mer «ekte». Fikk ledetråder når vi var i helt feil retning, men det var heller ikke såpass at det ødela mestringen vi følte. Vi klarte det med 1 min margin og var utrolig gøy. Drar gjerne tilbake og anbefaler veldig å prøve det ut. Hun som jobbet der het Elfrida og var veldig hyggelig og flink!
Hei Andrea! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Elfrida tok dere godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D