Veldig kul opplevelse i ville vesten! Vi kommer tilbake! Den blide og serviceinnstilte veilederen... les mer
Ville vesten var veldig bra, og gøy. Det var også spennende og utfordrende. Kommer til å gjøre... les mer
Veldig artig! Spennende, utfordrende og gøy. Veldig hyggelig betjening! Tusen takk til Therese for en god opplevelse!
Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Therese tok dere godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Syyykt gøy ! Anbefales virkeli hvis du er i oslo!!
Utroli kule rom og oppgaver! Spennende!! Og utrolig gøy
Hei Emilie ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Topp underholdning med utfordrende oppgaver. Alle sammen synes dette var topp. Vi kommer gjerne igjen en annen gang..
Hei Bjørn! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Wow! Dette var litt av en opplevelse, og for en hjernetrim! Betjeningen er hyggelig og lokalene er rene og moderne. Anbefaler The Escape Games på det sterkeste!
Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Vi hadde det kjempegøy, gamemaster Mona var kjempeflink (gi henne en forfremmelse)❤️ Vi ble redde
Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Mona tok dere godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Kjempe god service, god stemning og suuper hyggelige ansatte!
Vi var på mentalsykehuset og anbefales! Var spennende, skummelt og gøy på samme tid!
Tuusen takk til Lea som den beste verten, og for en god latter!
Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Lea tok dere godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D