Escape room

Supergøy! Morsomt og skummelt. Grøssertema. Får brukt hodet og tenke utenfor boksen. Får kjenne på... les mer

Anmeldt i går
Vendie M
Oslo, Norge
Andrea og Marianne ruler

Andrea og Marianne var veldige game masters og ga oss en forglemmelig opplevelse! Hjalp oss å rømme... les mer

Anmeldt 1 uke siden
Sarah Marie H
Les alle 2 415 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
Mer informasjon
Anmeldt 29. juni 2022 via mobile enheter

William sørget for en kjempe kul opplevelse for hele familien. Både små og store storkosa seg! Anbefales!

Takk, conniebj87
TheEscapeGamesOslo, Manager på The Escape Games, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2022

Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Så gøy at William tok dere godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D

Anmeldt 29. juni 2022

Tusen takk for en sinnsyk opplevelse i Mentalsykehuset, hvor gamemaster Siri gjorde det ekstra spennende. Nå har vi snart fullført alle rommene, og vil anbefale The Escape Games på det sterkeste.

Takk, geirb871

Hei Geir! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Siri tok dere godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D

Anmeldt 28. juni 2022 via mobile enheter

Passe skummelt og spennende for voksne og barn. Hit kommer vi gjerne igjen. Takk til verten Emilie som tok i mot oss og ga oss en god brief.

Takk, 713bjornmagnusk

Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Emilie tok så godt i mot dere. Hjertelig velkommen tilbake! :D

Anmeldt 27. juni 2022 via mobile enheter

Vi hadde fantastisk tid, Nikolas og heide var veldig hyggelige og veldig morsomme å være med. Det gjorde opplevelsen 1000 ganger bedre. 🥳🥳🥳🥳🥳❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Takk, aishaaD9936PF

Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Heidi og Nikolas tok så god i mot dere. Hjertelig velkommen tilbake! :D

Anmeldt 26. juni 2022 via mobile enheter

Gode oppgaver og spennende plot. Gamemaster Mathea gjorde en glimrende jobb både med introduksjon og underveis

Takk, 226tores
TheEscapeGamesOslo, Manager på The Escape Games, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2022

Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Mathea tok dere så godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D