Utrolig morsomt, utfordrende og veldig bra lagd. Spillmester Andrea var ny men klarte utmerket å... les mer
Veldig spennende skummelt og bra.Mona var veldig god og gav mye av seg selv. Jeg kommer 100... les mer
Utenom ubrukelige samarbeidspartnere koste jeg meg veldig! Fikk også god veiledning av gamemaster Nikolas til ville vesten.
Hei Emil! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Så gøy at Nikolas tok dere så godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
10/10. Nikolas underholdt oss veldig. Bra rom! Veldig spennende. Vi var på ville vesten! Drar gjerne tilbake
Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Nikolas tok dere så godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Fikk ha på krone og kappe og satt i en trone. Så alt i alt var det veldig morsomt. Litt stressende men ja, ja.
Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Spilte ondskapens hus, var veldig gøy. Likte den creepy viben, og at vi fikk velge selv når vi ville ha hint. Nikolas var en veldig flink gamemaster! 😁
Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Nikolas tok dere godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Veldig gøy! Bedre enn andre escaperooms i Oslo😀 Liana var flink gamemaster, ga hint i riktig tidspunkt så vi rakk å tenke litt først:)
Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Liana tok dere så godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Ubåten og ondskapens hus var sinnsykt bra!
Anbefales på det sterkeste!
Flott for venner, familie og ikke minst dates.