I did my part

Vi valgte det ville vesten, var veldig gøy med venner og Emilie var kjempe hyggelig og flink!🥰 Vil... les mer

Anmeldt i dag
Caroline J
Escape room

Supergøy! Morsomt og skummelt. Grøssertema. Får brukt hodet og tenke utenfor boksen. Får kjenne på... les mer

Anmeldt 2 dager siden
Vendie M
Oslo, Norge
Les alle 2 416 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
Mer informasjon
Anmeldt 9. juli 2022 via mobile enheter

Vi spilte ubåt-rommet, og hadde det kjempegøy, spesielt siden vi klarte det i tide! Vår gamemaster, Heidi, guidet oss godt gjennom rommet godt, og var veldig trivelig!😁

Takk, TobiasBergmo
TheEscapeGamesOslo, Manager på The Escape Games, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2022

Hei Tobias ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Så fantastisk at Heidi tok dere godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D

Anmeldt 8. juli 2022 via mobile enheter

Spennende oppgave(isriket). Flotte rom, med godt utformet interiør. smarte oppgaver. Utfordrende. Mye å Bryne seg på.

Takk, 679jarlem

Hei Jarle ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Hjertelig velkommen tilbake! :D

Anmeldt 8. juli 2022 via mobile enheter

Familie med to barn på 10 og 13. Tok to rom (Toget/Wild West og Isriket) med Liana som gamemaster. Kjempetrivelig vertskap og flotte rom med mye stemning. Anbefales!

Takk, E6312OXannettem

Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Liana tok dere så godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D

Anmeldt 6. juli 2022 via mobile enheter

Veldig artig og underholdende! Morro for de som liker en utfordring og samtidig jobbe under stressende forhold.

Takk, nikolass365
TheEscapeGamesOslo, Manager på The Escape Games, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2022

Hei Nikolas ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Hjertelig velkommen tilbake! :D

Anmeldt 5. juli 2022 via mobile enheter

Veldig bra opplegg! Super gamemaster, Mathea, som ga god innføring og service gjennom besøket! Vi kommer tilbake.

Takk, Svanlaugmeland

Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Mathea tok dere så godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D