Vi valgte det ville vesten, var veldig gøy med venner og Emilie var kjempe hyggelig og flink!🥰 Vil... les mer
Supergøy! Morsomt og skummelt. Grøssertema. Får brukt hodet og tenke utenfor boksen. Får kjenne på... les mer
Veldig positiv opplevelse. Rommet var godt designet med både effekter, lyd og annet. Oppgavene var sammenhengende og gav mening i relasjon til historien til rommet. Hyggelige ansatte som løftet opplevelsen.komer definitivt til å komme tilbake.
Hei Ina! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Vi spilte ubåt-rommet, og hadde det kjempegøy, spesielt siden vi klarte det i tide! Vår gamemaster, Heidi, guidet oss godt gjennom rommet godt, og var veldig trivelig!😁
Hei Tobias ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Så fantastisk at Heidi tok dere godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Spennende oppgave(isriket). Flotte rom, med godt utformet interiør. smarte oppgaver. Utfordrende. Mye å Bryne seg på.
Hei Jarle ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Familie med to barn på 10 og 13. Tok to rom (Toget/Wild West og Isriket) med Liana som gamemaster. Kjempetrivelig vertskap og flotte rom med mye stemning. Anbefales!
Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Liana tok dere så godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Veldig artig og underholdende! Morro for de som liker en utfordring og samtidig jobbe under stressende forhold.
Hei Nikolas ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Veldig bra opplegg! Super gamemaster, Mathea, som ga god innføring og service gjennom besøket! Vi kommer tilbake.
Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Mathea tok dere så godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D