Andrea og Marianne ruler

Andrea og Marianne var veldige game masters og ga oss en forglemmelig opplevelse! Hjalp oss å rømme... les mer

Anmeldt 6 dager siden
Sarah Marie H
Bursdag og kos

Vi hadde en fantastisk bursdagsfeiring med masse god humor og hjelp fra marianne og andrea, 10/10... les mer

Anmeldt 6 dager siden
bjørn andreas b
Les alle 2 413 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
Mer informasjon
Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

Spilte mentalsykehus escaperoom det var veldig gøy. Mye kreativt i rommet og man trenger en kreativ og tolmodige hjerne!
Mathea var veldig flink vert, og veldig veldig flink på kunecervise, hun var morsom å snakke med i ettertid! Dra hit for en hyggelig (skremmende) aktivitet og opplevelse

Takk, Magssssyyyyb
TheEscapeGamesOslo, Manager på The Escape Games, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2022

Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Mathea gav dere en så fin opplevelse. Hjertelig velkommen tilbake! :D

Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

Utrolig spennende og gøyalt. Koste meg sikkelig! Matilde var veldig flink til p forklare og hjelpe oss når vi satt fast.

Takk, niclaso564

Hei Nicolas ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Hjertelig velkommen tilbake! :D

Hei,
Vi var på escape room og det var KJEMPE gøy.
Det var masse kule effekter lydeffekter.
Det var veldig gøy, og ekstra takk til Tove som var gamemasteren vår.

Takk, hanneldh

Hei Hanne! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Tove tok dere så godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D

Anmeldt 10. juli 2022 via mobile enheter

Veldig positiv opplevelse. Rommet var godt designet med både effekter, lyd og annet. Oppgavene var sammenhengende og gav mening i relasjon til historien til rommet. Hyggelige ansatte som løftet opplevelsen.komer definitivt til å komme tilbake.

Takk, 533inat

Hei Ina! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Hjertelig velkommen tilbake! :D

Anmeldt 9. juli 2022 via mobile enheter

Vi spilte ubåt-rommet, og hadde det kjempegøy, spesielt siden vi klarte det i tide! Vår gamemaster, Heidi, guidet oss godt gjennom rommet godt, og var veldig trivelig!😁

Takk, TobiasBergmo

Hei Tobias ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Så fantastisk at Heidi tok dere godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D