Et av de beste

Topp rom av utrolig god kvalitet. En skikkelig utfordring! En super teambuildingsaktivitet! God... les mer

Anmeldt 2 dager siden
j_rgenh647
Oslo, Norge
Supergøy som barnebursdag!

Hadde med en gjeng 11-åringer som storkoste seg og løste Ville vesten godt innenfor tiden! God... les mer

Anmeldt 1 uke siden
Lone R
Les alle 2 452 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
Mer informasjon
Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

Bra rom, ondskapens hus! Klarte det på 44 min:) Ansatt Liana var veldig hyggelig og imøtekommende! Vi fikk anbefaling ok et annet rom, og ønsker å prøve dette senere!

Takk, Sindre S
TheEscapeGamesOslo, Manager på The Escape Games, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2022

Hei Sindre ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Liana tok dere så godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D

Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Det var et veldig kult og gjennomført rom i ville vesten. Vi kjempet oss igjennom dette rommet og kom oss ut til slutt. Nikolas møtte oss i døra med et stort smil og var veldig hyggelig og engasjert

Takk, leacarlsson03

Hei Lea ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Nikolas tok dere så godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D

Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

It was very fun! Første gangen vi prøvde Escape Games og vi var veldig fornøyde! Anbefaller dette virkelig! Vi hadde Isriket som rom og Nikolas var kjempebra game master

Takk, amandakhajo

Hei Amanda ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Nikolas tok dere god ti mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D

Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

En av de bedre escape room vi har vært på, med utfordrende rom og gøye oppgaver å løse. Var også ekstremt hyggelige og motiverte ansatte (Simen og Emilie)!

Takk, 718alva

Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :)Fantastisk at Simen og Emilie tok så godt vare på dere. Hjertelig velkommen tilbake! :D

Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Simen var en utmerket host som ga oss en veldig bra opplevelse!

Skummel opplevelse, men veldig gøy at vi greide det!

Takk, Erlendfalk

Hei Erlend! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Så bra at Simen gav dere en god opplevelse. Hjertelig velkommen tilbake! :D