Solveig den beste game masteren som finnes, jævelig morro spill med god hype. Vi kommer bare... les mer
Instruktør Mona var helt super, noen i gruppen var litt engstelig - men ble da møtt på en superfin... les mer
Veldig gøy og gjennomført. Anbefales! Nikolas var veldig hyggelig og gjorde opplevelsen fantastisk. Lurt å gjøre når det er stygt vær i Oslo
Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fanastisk at Nikolas tok dere godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
4 voksne og vi koste oss veldig. Fikk litt guiding underveis, men ellers akkurat passe utfordrende til at vi fikk løst koden
Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Veldig kjekt! Spennande escape room med artig tema! Liana var veldig positiv og imøtekommande! :D 10/10 would recommend!
Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Liana tok dere godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Kjempekjekt og bra laga rom! Utrulig god service og positiv opplevelse:) Veldig gøy aktivitet for vennegjeng. Liana var superhyggelig, imøtekommande og serviceinnstilt.
Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Liana var en god host. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Bra rom, ondskapens hus! Klarte det på 44 min:) Ansatt Liana var veldig hyggelig og imøtekommende! Vi fikk anbefaling ok et annet rom, og ønsker å prøve dette senere!
Hei Sindre ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Liana tok dere så godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Det var et veldig kult og gjennomført rom i ville vesten. Vi kjempet oss igjennom dette rommet og kom oss ut til slutt. Nikolas møtte oss i døra med et stort smil og var veldig hyggelig og engasjert
Hei Lea ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Nikolas tok dere så godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D