Solveig den beste game masteren som finnes, jævelig morro spill med god hype. Vi kommer bare... les mer
Instruktør Mona var helt super, noen i gruppen var litt engstelig - men ble da møtt på en superfin... les mer
Vi var tre som prøvde ubåten, og bi klarte det med tre min margin. Takk til Nikolas som var en hyggelig game host!
Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Nikolas tok dere så godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Super service og utrolig hyggelig velkomst av game master Nikolas!
Kommer definitivt tilbake igjen, og håper han er vår gamemaster da også!
Hilsen, The Escape Games-team
Kjempegøy, timen gikk alt for fort.
Ville vesten passet utmerket for 2 v og 2 barn (10 og 11 år) vi kommer tilbake! Takker Nikolai som var en super vert. Mistet 1 stjerne siden det ikke var familiepris. Blir fort dyrt for en familie med 2 v og 2 b
Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Nikolai tok dere godt i mot. Vi skal ta det videre angående familiepris, takk for forslaget. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Emilie var veldig flink og rommet var en veldig artig opplevelse. De andre ansatte var også veldig grrie.
Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Emilie tok dere godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Jeg og min sønn spillte Ondskapens Hus. Anbefales på det sterkeste. Skummelt og utfordrende. Spille mester William var en hyggelig og bra type,tommel opp.
Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at William tok dere godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Alle i vår gruppe, fra 6 til 67 år syntes dette var skikkelig gøy! Rommet, «Ville Vesten» var veldig godt satt opp og oppgavene var både utfordrende og spennende. Vår gamemaster Nicholas var veldig hyggelig og tok godt vare på oss.
Hei Silje! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Nikolas tok dere så godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D