Vi har vært ved Escape Games flere ganger, og denne gang spilte vi gjennom AI: Robot Eva. Rommet... les mer
Dro dit for å feire bursdagen min, veldig gøy aktivitet for en vennegjeng! Millie var ansvarlig for... les mer
Veldig artig rom, utmerket veiledning fra vert Nikolas. Alt rent og ryddigog on-time. vi tok Ville Vesten og nailet den greitt vi kommer tilbake!
Hei Kristin! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Nikolas tok dere så godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Veldig gøy og utfordrende!! Nicholas var en god game vert. Gode og utfordrende oppgaver som krevdes godt samarbeid
Hei Christoffer! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Nicholas tok dere god i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Nikolas er en veldig godtgamemaster forklarte spille velfig bra. Han viste veldig bra hva man ikke skal gjøre å gjøre
Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Nikolas var til god hjelp! Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Var innom Escape Games for første gang og prøvde rommet "Skrekkens hus". For et vanvittig bra rom med herlige jumpscares - har prøvd flere escaperoom tidligere, men sjelden jeg har følt et såpass rush som det vi gjorde her. Gamemasteren vår William gjorde en super jobb! Godt utført rom estetisk sett, og kreative oppgaver - anbefales!
To dager senere var vi innom Ubåt rommet, kult konsept men ikke like utfordrende som Skrekkens hus, så gikk litt fort. Men absolutt et rom å anbefale til nybegynnere eller de med barn :) Gamemasteren vår for dette rommet var Heidi, som møtte oss med et stort smil og var veldig hyggelig!
Vi gleder oss til å prøve flere av rommene til Escape Games nestegang vi er i Oslo!
Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Så fantastisk at både Heidi og William tok dere godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Utrolig bra gjennomført escaperom. (Ondskapens hotell). Ganske lett å leve seg inn i, og opplevdes som skremmende "på ekte".
Vi har vert på ganske mange escaperom både i inn- og utland, og dette var definitivt i toppsjiktet, kanskje t.o.m det beste vi har spilt.
Spillverten Heidi var oppmerksom og gav hintene i rett tid, lot oss bryne oss litt, men ikke lenge nok til at vi ble frustrert.
Alt i alt, tommel opp, og max anbefaling fra oss.
Hei Astrid! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Heidi tok dere så godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Vi var tre som prøvde ubåten, og bi klarte det med tre min margin. Takk til Nikolas som var en hyggelig game host!
Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Nikolas tok dere så godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D