Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 23:00
Se gjennom høydepunkter
Ondskapens hus

Vi valgte ondskapens hus, dette var veldig gøy, skummelt, utfordrende og spennende. Vi var fem... les mer

Anmeldt 4 dager siden
Kaia J
via mobile enheter
Skummelt men vanskelig escape room

Shout out til Marianne for en utrolig bra tid på escape room. Var på mentalsykehuset og ble skremt... les mer

Anmeldt 1 uke siden
Benjamin E
Les alle 2 299 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra kr 265,00
Mer informasjon
Oslo Discovery Tour
155 anmeldelser
fra kr 980,00
Mer informasjon
fra kr 2 600,00
Mer informasjon
Anmeldelser (2 299)
Filtrer anmeldelser
2 299 resultater
Vurdering fra reisende
2 187
104
7
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 187
104
7
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
665670 av 2 299 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

Veldig artig rom, utmerket veiledning fra vert Nikolas. Alt rent og ryddigog on-time. vi tok Ville Vesten og nailet den greitt 👍 vi kommer tilbake!

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, Kristin G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
andreatelle, Manager på The Escape Games, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2022

Hei Kristin! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Nikolas tok dere så godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

Veldig gøy og utfordrende!! Nicholas var en god game vert. Gode og utfordrende oppgaver som krevdes godt samarbeid

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, christofferaas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
andreatelle, Manager på The Escape Games, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2022

Hei Christoffer! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Nicholas tok dere god i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

Nikolas er en veldig godtgamemaster forklarte spille velfig bra. Han viste veldig bra hva man ikke skal gjøre å gjøre

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, christianaG3154FT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
andreatelle, Manager på The Escape Games, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2022

Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Nikolas var til god hjelp! Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

Var innom Escape Games for første gang og prøvde rommet "Skrekkens hus". For et vanvittig bra rom med herlige jumpscares - har prøvd flere escaperoom tidligere, men sjelden jeg har følt et såpass rush som det vi gjorde her. Gamemasteren vår William gjorde en super jobb! Godt utført rom estetisk sett, og kreative oppgaver - anbefales!

To dager senere var vi innom Ubåt rommet, kult konsept men ikke like utfordrende som Skrekkens hus, så gikk litt fort. Men absolutt et rom å anbefale til nybegynnere eller de med barn :) Gamemasteren vår for dette rommet var Heidi, som møtte oss med et stort smil og var veldig hyggelig!
Vi gleder oss til å prøve flere av rommene til Escape Games nestegang vi er i Oslo!

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, HiighGround
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TheEscapeGamesOslo, Manager på The Escape Games, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2022


Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Så fantastisk at både Heidi og William tok dere godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Utrolig bra gjennomført escaperom. (Ondskapens hotell). Ganske lett å leve seg inn i, og opplevdes som skremmende "på ekte".

Vi har vert på ganske mange escaperom både i inn- og utland, og dette var definitivt i toppsjiktet, kanskje t.o.m det beste vi har spilt.

Spillverten Heidi var oppmerksom og gav hintene i rett tid, lot oss bryne oss litt, men ikke lenge nok til at vi ble frustrert.

Alt i alt, tommel opp, og max anbefaling fra oss.

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, Astrid B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TheEscapeGamesOslo, Manager på The Escape Games, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2022

Hei Astrid! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Heidi tok dere så godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser