Instruktør Mona var helt super, noen i gruppen var litt engstelig - men ble da møtt på en superfin... les mer
Ville Vesten var kjempegøy. Vi stortrivdes og barna på 9 og 10 var de beste oppgaveløserne. Heidi... les mer
Gøy rom med passe vanskelighetsgrad som vi faktisk løste! Rommet var også veldig gjennomført dekorert. Hadde en veldig hyggelig game master Nikolas!
Hei Kjell! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Nikolas tok dere godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Nikolas var kjempehyggelig GM, og ledet oss kjempebra gjennom spillet! Fine lokaler og et morsomt rom.
Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Nikolas tok dere godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Topp stemning med isriket! Gode propps og veldig hyggelig game master Nikolas, anbefales! Veldig bra med ikke for mye hint.
Hei Jon Andrè! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Veldig artig rom, utmerket veiledning fra vert Nikolas. Alt rent og ryddigog on-time. vi tok Ville Vesten og nailet den greitt 👍 vi kommer tilbake!
Hei Kristin! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Nikolas tok dere så godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Veldig gøy og utfordrende!! Nicholas var en god game vert. Gode og utfordrende oppgaver som krevdes godt samarbeid
Hei Christoffer! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Nicholas tok dere god i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team
Nikolas er en veldig godtgamemaster forklarte spille velfig bra. Han viste veldig bra hva man ikke skal gjøre å gjøre
Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Nikolas var til god hjelp! Hjertelig velkommen tilbake! :D