Super morro og skremmende escape room!

Solveig den beste game masteren som finnes, jævelig morro spill med god hype. Vi kommer bare... les mer

Anmeldt 4 dager siden
Karoline E
Tipp topp - anbefales

Instruktør Mona var helt super, noen i gruppen var litt engstelig - men ble da møtt på en superfin... les mer

Anmeldt 6 dager siden
Maud Christine L
Les alle 2 401 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
Mer informasjon
Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

Det er tredje gangen vi har vært på The Escape Games og vi er like fornøyd hver gang. Heidi var en helt super game master! Vi har allerede booket nytt rom☺️

Takk, eviabrh
The Escape Game... O, Manager på The Escape Games, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2022

Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Heidi tok dere så godt imot :) Hjertelig velkommen tilbake! :D

Hilsen,
The Escape Games-teamet

Anmeldt 29. juli 2022

Vi spilte ifjor, og kom tilbake igjen i år for flere rom. Vi spilte noen hver dag hele helga 22-24 juli. Denne gangen bryna vi oss på mentalsykehuset, Ville vest ekspressen, AI: Robot Eva og Isriket. Vi ble tatt utrolig godt vare på av en Heidi(?), Nicholas (?) og en Sara (?). Gruppen vår har spilt alt mellom 30 - 40 rom før, så vi har opplevd litt av det meste. Hos Escape Games følte vi oss utrolig godt vare på, gamemasterne var flinke og hyggelige, samt veldig hyggelige å prate med. Rommene var ganske gøy, vi likte nok ville vesten og mentalesykehuset best, da oppgavene passer så godt inn i rommet. Vi kommer nok tilbake for å ta de rommene vi mangler. Takk for gode opplevelser :)

Takk, tohnje

Hei !
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde det morsomt oss, og at våre ansatte skapte en god opplevelse :)
Hjertelig velkommen tilbake for å ta rommene dere mangler hos oss! :D

Hilsen,
The Escape Games-teamet

Anmeldt 28. juli 2022 via mobile enheter

Utrolig bra laget, spenning og hodebry fra begynnelse til slutt! En gøyal og nervepirrende aktivitet , som krevde samarbeid og mot fra alle deltagere. Dette vil vi gjøre igjen!!!

Takk, ninaac2021

Hei ! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-teamet

Anmeldt 28. juli 2022 via mobile enheter

Flotte spill, kjempe hyggelig personale. Helt klart verdt en tur! Også tilrettelagt for elektrisk rullestol!
Vi var på den i kirkegata.

Nikolas! Sorry for all banninga og ropinga. Du var superduper!❤️

Takk, Heidierkul
andreatelle, Manager på The Escape Games, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2022

Hei Heidi! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Vi ønsker at alle skal ha muligheten til å spille escaperoom. Fantastisk at Nikolas tok så godt vare på dere. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team

Anmeldt 28. juli 2022 via mobile enheter

Gøy rom med passe vanskelighetsgrad som vi faktisk løste! Rommet var også veldig gjennomført dekorert. Hadde en veldig hyggelig game master Nikolas!

Takk, Kjell Wiggo A

Hei Kjell! Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! :) Fantastisk at Nikolas tok dere godt i mot. Hjertelig velkommen tilbake! :D
Hilsen, The Escape Games-team