Escape room

Supergøy! Morsomt og skummelt. Grøssertema. Får brukt hodet og tenke utenfor boksen. Får kjenne på... les mer

Anmeldt i går
Vendie M
Oslo, Norge
Andrea og Marianne ruler

Andrea og Marianne var veldige game masters og ga oss en forglemmelig opplevelse! Hjalp oss å rømme... les mer

Anmeldt 1 uke siden
Sarah Marie H
Les alle 2 415 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
Mer informasjon
Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Legendarisk opplevelse, game master Heidi leverer varene nokk en gang. Hun gjorde at opplevelsen ble en innertier

Takk, Didrik A
The Escape Game... O, Manager på The Escape Games, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2022

Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Heidi tok dere så godt imot! Hjertelig velkommen tilbake :)

Anmeldt 30. juli 2022 via mobile enheter

Andre gang på 2 dager. Ubåten denne gangen og hadde det like gøy! Super hyggelig personale og ekstra takk til Heidi for flott GM!

Takk, 454kinel

Anmeldt 30. juli 2022 via mobile enheter

Veldig bra spill! Vi koste oss masse! Heidi var veldig flink! Heidi Fikk os til å ta 2 runder! Vi prøvde ville vesten og onskaps spillenekr

Takk, sabine a

Anmeldt 30. juli 2022 via mobile enheter

Veldig gøy!! Heidi var veldig flink. Første gangen min på Escape room :) vi prøvde 2 spill, og klarte å løse det!

Takk, lindaango99

Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

Fin mottakelse i fine lokaler. Kult game (ondskapens hus). God introduksjon av gamet. Dyktig og profesjonell Game master, 5 av 5 stjerner til Nicholas. Anbefaler dette på det sterkeste. Dette er det beste escape room vi har vært på. Vi kommer tilbake.

Takk, 450christerh

Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og at Nikolas tok dere så godt imot :) Hjertelig velkommen tilbake! :D

Vennlig hilsen,