Gudfaren var utrolig bra, William var veldig flink og ga hint akkurat i tide når vi begynte å bli... les mer
Flott opplevelse guidet av super spillmester William som måtte gi oss litt hjelp. Skal tilbake... les mer
Blid og engasjert gamemaster Heidi️ Ondskapens hus sto til forventingene, verdt å prøve selvom man er litt mørkredd og nervøs for jumpscares!
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, of for at Heidi tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Vældig arti og ikke minst kult, vi elsket det. vi var fire stykk og vi klarte og samarbeid veldig bra. Hanna var med oss hun var veldig snill.
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Hanna tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Supert med barn på 8 og 12 i ubåtrommet. Kjempegøy! Takk Heidi for engasjement og tilbakemeldinger 😘
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Heidi tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Kjempegøy og helt perfekt skummelt i «Ondskapens hus»! Anbefaler på det sterkeste! Mona var kjempefin gamemaster og guidet en litt skvetten gjeng gjennom denne spooky tirsdagskvelden☺️☺️
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Mona tok dere godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Ondskapens hus var ypperlig og supergøy! Mona skapte spennende og hjelpsom atmosfære! Full score! Kommer tilbake!!
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, of for at Mona tok dere godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Veldig gøy, og ganske så skummelt! Gamemaster Mona ledet oss flott igjennom! Vil gjerne prøve de andre rommene!