Andrea og Marianne ruler

Andrea og Marianne var veldige game masters og ga oss en forglemmelig opplevelse! Hjalp oss å rømme... les mer

Anmeldt 2 dager siden
Sarah Marie H
Bursdag og kos

Vi hadde en fantastisk bursdagsfeiring med masse god humor og hjelp fra marianne og andrea, 10/10... les mer

Anmeldt 2 dager siden
bjørn andreas b
Les alle 2 413 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
Mer informasjon
Anmeldt 3. august 2022 via mobile enheter

Vi var 2 familier, med barn i alderen 11-17 år, som besøkte The Escape Games i Kirkegaten. Vi valgte Ubåt-oppdraget.
Mona var en blid og hyggelig vert, som bidro til at vi fikk en super opplevelse. Alle koste seg med å løse de spennende oppgavene og hadde det skikkelig gøy!
Dette var vårt første besøk på The Escape Games, men vi kommer garantert tilbake!
Anbefales!!!

Takk, Kristin E
The Escape Game... O, Manager på The Escape Games, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2022

Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Mona tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)

Anmeldt 3. august 2022 via mobile enheter

Kjempegøy, veldig spennende, og hyggelige ansatte som var utrolig flinke i jobben sin. Anbefales på det sterkeste!

Takk, Theatreet

Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! Hjertelig velkommen tilbake :)

Anmeldt 3. august 2022 via mobile enheter

Blid og engasjert gamemaster Heidi☺️ Ondskapens hus sto til forventingene, verdt å prøve selvom man er litt mørkredd og nervøs for jumpscares!

Takk, EmilieJSFernandes

Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, of for at Heidi tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)

Anmeldt 3. august 2022 via mobile enheter

Vældig arti og ikke minst kult, vi elsket det. vi var fire stykk og vi klarte og samarbeid veldig bra. Hanna var med oss hun var veldig snill.

Takk, sebastiansG6581EB

Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Hanna tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)

Anmeldt 3. august 2022 via mobile enheter

Supert med barn på 8 og 12 i ubåtrommet. Kjempegøy! Takk Heidi for engasjement og tilbakemeldinger 😘

1  Takk, Miriam A

Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Heidi tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)