Andrea og Marianne ruler

Andrea og Marianne var veldige game masters og ga oss en forglemmelig opplevelse! Hjalp oss å rømme... les mer

Anmeldt 4 dager siden
Sarah Marie H
Bursdag og kos

Vi hadde en fantastisk bursdagsfeiring med masse god humor og hjelp fra marianne og andrea, 10/10... les mer

Anmeldt 4 dager siden
bjørn andreas b
Les alle 2 413 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
Mer informasjon
Anmeldt 7. august 2022 via mobile enheter

Utrolig morsomt, spennende og interessant. Om du skal på date, og du lurer på om den du vil bli sammen med. Er den rette på å samarbeide. Så er dette den perfekte tingen å ta. Takk til Mona som var vår gamemaster

Takk, Safari769242
The Escape Game... O, Manager på The Escape Games, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2022

Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Mona tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)

Anmeldt 6. august 2022 via mobile enheter

Vi begynner å bli godt erfarne med Escape rooms i innland og utland. Vi tok først isriket i går og måtte tilbake i dag for ville vesten som vi ble anbefalt av vår game master William. Vi er godt fornøyd med begge rommene. Ingen slitte låser eller ting som ikke fungerte som det skulle, gode mekanismer og gøyale gåter/oppgaver å løse. Begge hadde veldig gode og gjennomførte temaer. Både William og dagens gm, Heidi gjorde en upåklagelig jobb. Hun med det grønne håret (Emilie?) kan og nevnes at var veldig hyggelig og serviceinnstilt selv om hun ikke var «vår». Vi kommer tilbake for å prøve fler. 😊

Takk, AnnKristinH

Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at William, Heidi og Emilie tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)

Anmeldt 6. august 2022 via mobile enheter

Bra opplegg - vi var fire stk som tok ondskapens hus, passe skummelt og vanskelig - men gjennomførbart for mannen på gata! Veldig god service fra de som jobber der - takk Mona(!)👌🏻 og generelt en awesome opplevelse! Anbefales!

Takk, inglan19

Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og at Mona tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)

Anmeldt 6. august 2022 via mobile enheter

Spennende og gøy opplevelse med skumle innslag. Nivået var utfordrende for alle deltagere. Vi gjennomførte Ondskapens Hus. Anbefales 👌🏻
Takk til Mona som var gamemaster for oss 🥳

Takk, andersholm89

Anmeldt 6. august 2022 via mobile enheter

Vi valgte å kjøre gjennom ondskapens hus med Mona som game master, og det anbefales virkelig på det sterkeste. Vi var 4 stykker og det var helt perfekt for dette rommet. Mona gjorde opplevelsen vår bra!

Takk, dannykB4140SP