Andrea og Marianne var veldige game masters og ga oss en forglemmelig opplevelse! Hjalp oss å rømme... les mer
Vi hadde en fantastisk bursdagsfeiring med masse god humor og hjelp fra marianne og andrea, 10/10... les mer
Veldig hyggelig personale, ble møtt av Mona som forklarte oss i detalj hva opplevelsen handlet lm, slik at vi var sikre på hva vi skulle gjøre. Kvaliteten på rommet var helt topp, mange ledetråder og måtte løses, og det var opptil 4 rom i ett spill.
Det er selvfølgelig ganske dyrt, savnet en type rabatt for antall deltagere (vi var 5 stk, og måtte betale 350kr per person)
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Mona tok så godt imot dere.
Vi har rabatter som gjelder for f.eks barn eller studenter, sjekk gjerne nettsiden vår for mer info!
Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
veldig bra laget spill med flinke game mastere (William)! En gøy opplevelse jeg absolutt vil annbefale videre.
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at William tok så godt imot dere. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Utrolig morsom opplevelse. Vi valgte ondskapens hus og det var nokså skummelt. Vår game master William gjorde en god jobb. Dette blir jeg definitivt å gjøre igjen.
The Escape Games-teamet
Heidi og Hanna var fantastiske gamemastere. Artige rom, og god stemning. Anbefales til store, små, korte, breie, lange, tynne..
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Heidi og Hanna tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Utrolig morsomt, spennende og interessant. Om du skal på date, og du lurer på om den du vil bli sammen med. Er den rette på å samarbeide. Så er dette den perfekte tingen å ta. Takk til Mona som var vår gamemaster
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Mona tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Vi begynner å bli godt erfarne med Escape rooms i innland og utland. Vi tok først isriket i går og måtte tilbake i dag for ville vesten som vi ble anbefalt av vår game master William. Vi er godt fornøyd med begge rommene. Ingen slitte låser eller ting som ikke fungerte som det skulle, gode mekanismer og gøyale gåter/oppgaver å løse. Begge hadde veldig gode og gjennomførte temaer. Både William og dagens gm, Heidi gjorde en upåklagelig jobb. Hun med det grønne håret (Emilie?) kan og nevnes at var veldig hyggelig og serviceinnstilt selv om hun ikke var «vår». Vi kommer tilbake for å prøve fler. 😊
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at William, Heidi og Emilie tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)