Fine sentrale lokaler med hyggeøig betjening. Spesielt Christina forklarte oppgavene på en god... les mer
Kjempe bra rom, mye å tenke på. Vil gjerne komme igjen!! Bra sørvis og hyggelig ansatte! Dere... les mer
Ekstrem finnoppelvelse med venner. Klarte oss fint gjennom ondskapens hus. Liana var en fantastisk gamemaster!
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Liana tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Veldig gøy teambulding med jobben! Og gøy og nesten sette rekord på rommet!
Og Hanna og Mona var gode verter😄
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Mona og Hanna tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake, kanskje dere tar en rekord neste gang, vi har troen!
The Escape Games-teamet
Veldig morsom opplevelse, William var utmerket game master og ga oss gode hint når vi utfordret isriket og reddet menneskeheten.
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde det morsomt med å redde verden hos oss, og for at William tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Veldig morsomt og spennende på Isriket-rommet! Mange tekniske oppgaver med masse lys og effekter! Veldig kult interiør på rommet også! Takk for alle tips fra gamemaster Mona! Og takk for en god introduksjon!
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Mona tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Veldig gøy, gamemaster William var i tillegg veldig dyktig og informativ, vi klarte opplegget og fikk gode tips om hva annet vi kunne prøve hvis vi ville tilbake senere!
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at William tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Heidi var verdens beste game master 🤩🔥
Morsom og utfordrende opplevelse med god service og flotte ansatte
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Heidi tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)